Pretraga

5 razloga zbog kojih ne smijete propustiti 7. Reboot InfoGamer na Zagrebačkom velesajmu

A- A+

Sedmo izdanje jednog od najvećih gaming sajmova u svijetu, Reboot InfoGamera, danas počinje na Zagrebačkom velesajmu. Festival će na prostoru od 20.000 kvadratnih metara ugostiti više od 200 globalnih izlagača, uz svakodnevna predstavljanja igara, eSports turnire, najnoviji gaming hardver te brojne druge pogodnosti koje će oduševiti posjetitelje.

reboot infogamer

reboot infogamer

Finale A1 Adria League

Nakon što se na sajmu prošle godine po prvi put održalo finale najvećeg regionalnog e-sports natjecanja, Reboot InfoGamer će najbolje gamere iz susjedstva ponovno ugostiti na završnici A1 Adria Lige powered by ESL. Igrači će se natjecati u igrama Clash Royale, Hearthstone, League of Legends (LoL) i Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO). Vrhunac natjecanja će biti veliko finale LoL-a zadnjeg dana sajma, a pobjednika svakog od igara očekuju bogate novčane nagrade u iznosu i do 10 tisuća eura.

Igraju i posjetitelji

S obzirom da organizatori očekuju rekordnih 80 tisuća posjetitelja, pripremili su više od 800 igraćih jedinica te na desetke VR uređaja, kao i ostalih gadgeta, kako bi zainteresirani laici mogli pokazati svoje gaming umijeće. Zbog velikog interesa, sajam će se održati u osam paviljona (7, 8, 8a, 9, 10, 11, 11a, 11c, 11d), a posjetiteljima je preporučljivo da svoje vrijeme organiziraju sukladno rasporedu. Želite stići na sve, zar ne?

Dolazak svjetskih izdavača

Izdvojeni članak

Gameri, ovo je vaša prilika: Hrvatska dobiva svoju središnjicu gaming industrije

U Zagreb ponovno dolaze najpoznatiji svjetski izdavači igara. Sony Playstation, Ubisoft, Konami, Microsoft Xbox, ASUS, HP i Activision Blizzard samo su neki od atraktivnih proizvođača koji će u sljedeća četiri dana predstaviti svoje nove igre i gaming hardver.

Druženje s YouTube zvijezdama

Za predavanja su predviđena dva stagea, Coca-Cola Mainstage te A1 Community stage, gdje će brojna imena održati svoje govore i upoznati nas s ovogodišnjim tehnološkim novitetima. U ulogama predavača naći će se i YouTube zvijezde, a redom su to Kiki, Duki, Chale, Mudja, PC Axe, Supreme Nexus, AdnanBro, Pvt. Molester i Veki.

Cosplay natjecanje

Na Reboot InfoGameru očekuje se dosad najveće natjecanje u cosplayju. Oblačenje u likove iz najdražih video igara sve je popularnije, a organizatori će svoje kreativne obožavatelje ponovno nagraditi. Naime, pobjednik natjecanja iduće godine s članovima Reboot tima putuje na Tokyo game show u glavni grad Japana. Drugi najbolje odjeveni kandidat osvojit će PlayStation 4, a treći kući odlazi s Nintendo Switch konzolom.

Sve ostale informacije o sajmu pročitajte na njihovim službenim stranicama.