Pretraga

Krenuo 8. Reboot InfoGamer: Stižu poznati YouTuberi, a program je bogatiji za novi stage

A- A+

Osmo izdanje Reboot InfoGamera, jednog od najvećih gaming festivala u svijetu, od 12. do 17. studenog održava se na Zagrebačkom Velesajmu. Sajam se prostire kroz osam dvorana, odnosno 21 tisuću kvadratnih metara izlagačkog prostora, a privući će više od 100 tisuća posjetitelja iz cijele Europe.

Infogamer 2018.

Reboot InfoGamer 2018. foto: Dominik Smolak | srednja.hr

Fokus je na najvećim svjetskim blockbusterima, predstavljanju preko 100 europskih indie game developera, najnovijem gaming hardveru, spektakularnim esports turnirima, dnevnim giveawayjima u kojima svatko može osvojiti bogate nagrade te brojnim drugim zabavnim sadržajima za obožavatelje industrije igara.

Finale Adria Lige

Na raspolaganju im je preko 900 igraćih jedinica, pa prilikom obilaska sajma mogu sjesti i okušati se u nekim od svojih najdražih igraćih naslova. Uz to, paviljoni 8, 8a, 9, 10, 11a, 11c te 11d također nude korištenje na desetke VR uređaja, od kojih se ističe prvi ALL-IN-ONE VR uređaj Oculus Quest, kao i drugih noviteta iz svijeta hardvera.

Reboot InfoGamer powered by A1 povećava broj aktivnih izdavača, pa će tako na ovogodišnjeg izdanju biti prisutni Sony Playstation, Konami, EA, Activision, Microsoft Xbox, Ubisoft, Asus i drugi. Festival će treći put zaredom biti i mjesto održavanja završnice najvećeg regionalnog esport natjecanja A1 Adria Liga powered by ESL. Igrači će se boriti za titule najboljeg u igrama CS:GO, DOTA, HEARTHSONE i CLASH ROYALE.

Dolaze Veki, Mudja, Malajski Tapir…

Izdvojeni članak
Infogamer 2018.

Bili smo na Reboot InfoGameru: Velesajam okupio sve generacije, YouTuberi oduševili najmlađe

Program je, u odnosu na prošlu godinu bogatiji za novi stage. Uz Coca-Cola Main Stage te A1 Community Stage, pokrenut je Indie Stage za one koji preferiraju takvu vrstu igara. Community event, koji je na rasporedu za vikend, okupit će najveća imena iz domene gaming video blogginga, streaminga te youtubinga, kao i nekolicinu međunarodnih gostiju. Mudja, AdnanBro, Kika, Veki i Malajski Tapir samo su neki od njih.

Zbog svakodnevnih zbivanja od prijepodnevnih do večernjih sati, kao i raznovrsnosti programa, sve generacije mogu pronaći ponešto za sebe. Dnevne, ali i festivalske ulaznice, moguće je kupiti odlaskom na službenu stranicu InfoGamera.

Copy link
Powered by Social Snap