Pretraga

8 ideja što pokloniti curi za Božić

A- A+

Ušli smo u najčarobnije vrijeme godine, vrijeme adventa. Iako ima još vremena do Božića, i ovo samo iščekivanje i pripremanje za Božić je posebno šarmantno. Osim ukrasa i fine hrane, dio božićnog slavlja je i darivanje. Ako nisi siguran što bi točno poklonio svojoj djevojci za Božić, pripremili smo nekoliko ideja s kojima bi ju mogao šarmirati.

Premda jedna od najpoznatijih božićnih pjesama kaže „All I want for Christmas is You“, slađe je kada, osim sebe za Božić, djevojci pokloniš neki znak pažnje. Ako ti treba mala pomoć, tu smo za tebe, jer smo izdvojili nekoliko ideja s kojima bi mogao razveseliti svoju djevojku.

No, vrijedi napomenuti jednu stvar. Sve naše ideje baziraju se na stranici Select Box. To je stranica koja je unijela pravu malu revoluciju u darivanje. Zašto? Putem ove stranice možeš naručiti poklon paket, ali ne moraš do kraja odlučiti što želiš kupiti. Naime, odlučuješ koju vrstu poklona želiš pokloniti, a na tvojoj curi je da odluči što točno od toga želi. Sada se možeš prestati bojati da si u potpunosti promašio sa svojim odabirom poklona.

  1. Adrenalinski doživljaj

Ukoliko je tvoja cura ovisnica o adrenalinu, ovo bi mogao biti pravi izbor poklona. Paket Adrenalinski doživljaj uključuje atraktivne i ekstremne sportske aktivnosti, poput paraglidinga, bungee jumpinga, škole penjanja, paintballa ili škole preživljavanja u prirodi te brojnih drugih aktivnosti. Iznenadi ju poklonom koji sigurno nije očekivala od tebe!

  1. Romantični bijeg

Ništa nije romantičnije od kratkog bijega u planine, na more ili negdje gdje vas nitko ne zna i prepušteni ste sami sebi. Stoga je ovaj paket zapravo savršen, ukoliko želiš provesti više i kvalitetnije vrijeme uz svoju curu. Ovaj paket uz noćenje i doručak uključuje i uživanje u domaćim gurmanskim specijalitetima i brojnim drugim sadržajima.

Izdvojeni članak

Božićne slatke muke: Što pokloniti dečku?

  1. Nakit

Možda će neki reći da je ovo pravi ziheraški poklon, ali barem možeš biti siguran da će joj se sigurno svidjeti – jer će si sama izabrati što točno želi. Ne moraš brinuti hoće li joj te i te naušnice pasati uz ostali nakit, a bit će jako sretna što si joj ostavio mogućnost odabira. Sigurno će uživati u tome!

  1. Stol za dvoje

Dosta je restorana brze hrane – za Božić joj možeš pokloniti romantičnu večeru za dvoje u finom restoranu. Zajedno možete odlučiti gdje točno želite ići i uživati u kvalitetnoj hrani. Objava vaših tanjura na Instagramu obavezna!

  1. Njega u Spa centru

Priušti svojoj djevojci dan u kojem će biti posvećena samo sebi. Pokloni joj paket koji sadrži više od 80 lokacija za njegu, ljepotu i opuštanje tijela i duha. Neka ode na masažu, saunu, uljepšavanje noktiju ili trepavica… Zapravo ne moraš ni misliti što sve može, sama će znati što joj najbolje odgovara! I bit će ti beskrajno zahvalna.

  1. Sportska oprema

Savršen poklon za one sportskog duha. Bilo da joj treba fitness oprema ili novi teniski reket, poklon paket Xplorer odličan je odabir. U ponudi se nalazi više od 250 različitih artikala, a tvoja je sreća što ne moraš točno odabrati što joj treba. Sama će znati najbolje!

  1. Poklon kartica za kazalište

Ukoliko tvoja cura voli ići u kazalište, ovo je izvrsna prilika da ju iznenadiš. Poklon karticom može kupovati karte za bilo koju predstavu u Zagrebačkom kazalištu mladih, a ti možeš i ne moraš joj se pridružiti. I još jednom, ne moraš se brinuti je li neku predstavu već odgledala ili nije, na njoj je da odabere.

  1. Degustacija hrane i vina

Ovo nije obična večera, ovo je upoznavanje s novim i neistraženim proizvodima. Odaberite gdje zajedno želite ići i probati dobro vino i fine domaće kobasice i sira, a samo iskustvo moglo bi vas još više zbližiti.

Ako misliš da bi tvoja cura htjela ipak nešto drugo, baci pogled na ostala iskustva koja nudi Select Box. Gotovo pa je nemoguće pronaći savršen poklon, budući da sveukupno u ponudi imaju oko 1.800 različitih iskustava. Titula najboljeg dečka 2018. sigurno će pripasti tebi!

Što pokloniti dečku za Božić pročitajte ovdje.