Pretraga

Božićne slatke muke: Što pokloniti dečku?

A- A+

Opet nam je došlo to doba godine. Gradovi su okićeni i mirišu na cimet, posvuda se mogu čuti božićne pjesme, a tv programi su prepuni božićnih filmova. Nezaobilazan dio božićne atmosfere su i božićni pokloni. Do Božića još ima vremena, taman onoliko koliko je potrebno za nabavku najboljeg poklona. Ako si zapela u veliku nedoumicu jer ne znaš što pokloniti dečku, možeš biti bez brige jer smo izdvojili nekoliko ideja za poklone koje možeš darovati svojoj boljoj polovici.

Božićno vrijeme uz sve svoje ukrase, mirise i okuse, posebno je lijep ako ga provodiš s nekim koga voliš. Snimljeni su brojni filmovi na tu temu i premda zvuči kao klišej, božićno vrijeme se zaista doima puno ljepše uz nekoga posebnog. Kako bi se mogla prepustiti tom osjećaju i poboljšala ga s veseljem koje donosi darivanje, za tebe smo izdvojili nekoliko ideja za poklone koje možeš pokloniti svojem dečku. Oduševljenje zagarantirano!

Prije nego započnemo s prijedlozima bitno je naglasiti po čemu su sve ideje drugačije od svih koje si dosad čula. Naime, riječ je o Select Box poklon paketima, novom i revolucionarnom načinu darivanja. Select Box funkcionira tako da ti odabereš koju vrstu poklona želiš pokloniti dečku, a na njemu je da odabere što, kada i gdje točno želi. Princip je vrlo jednostavan, a sebe osiguravaš od one mogućnosti krivog božićnog poklona.

  1. Stol za dvoje

Izvedi svog muškarca na večeru! Osmisli savršen dejt u nekom od finih restorana i uz dobru cugu i klopu provedite kvalitetno zajedničko vrijeme. Izbor restorana je ogroman, ali možeš njega pustiti da odabere što točno želi!

  1. Instrukcije!

Ukoliko je tvoj dečko srednjoškolac kojemu treba mala pomoć iz matematike, fizike, kemije ili engleskog jezika, ovo je savršen poklon za njega. Tko bi htio instrukcije za Božić? Ovim poklonom pokazat ćeš da ti je stalo do njega i da mu doista želiš sve najbolje, pa i da ispravi neke loše ocjene. Uz to, njegovim starcima će se poklon SIGURNO svidjeti.

  1. Sport i zabava

Tvoj dečko ide u teretanu? Tvoj dečko ne ide u teretanu, ali želi ići? Tvoj dečko ne želi ići u teretanu nego na neki određeni sport? Ili je više adrenalin junkie? Ako si odgovorila barem na jedno pitanje potvrdno, paket Sport i zabava je pravi izbor za poklon. U ponudi je velik broj različitih iskustava među kojima su i jedrenje, planiranjere, rafting, vožnja Quadovima, taekwondo, treninzi u fitness centrima i brojni drugi sportovi. Velik je izbor, ali sva sreća izbor nije (u potpunosti) na tebi!

Izdvojeni članak

8 ideja što pokloniti curi za Božić

  1. Romantični bijeg

Možeš iznenaditi svog dečka i kratkim i slatkim putovanjem na neku od 70 lokacija, koje možete izabrati zajedno. Paket Romantični bijeg uključuje noćenje s doručkom u romantičnom ambijentu ruralnih kuća, hotela i apartmana u provinciji ili u okolici većih mjesta. Osim romantičnog bijega, omogućuje i uživanje u domaćim gurmanskim specijalitetima te drugim sadržajima i iznenađenjima koje su pripremili domaćini.

  1. Degustacija vina

Ovaj poklon sigurno neće očekivati! Odvedi svog frajera na pravu avanturu okusa, degustaciju vina u vinarijama ili više vrsta rakija i likera u rakijarnicama praćenih platama domaćih kobasa, šunki, sira i maslina. Najbolji dio ovog poklona je što mu se i ti možeš pridružiti!

  1. Ulaznicu za Gardaland

Iznenadi ga poklon bonom za Gardaland. Možeš mu se pridružiti i zajedno možete doživjeti svijet najboljih adrenalinskih atrakcija, kao što su Blue Tornado, Raptor – vlak smrti, Colorado brod i mnoge druge. Kladimo se da će biti oduševljen!

  1. Poklon bon za Benetton

Ukoliko je tvoj dečko jedan od onih koji uživaju u šopingu, pogotovo kada kupuje odjeću sebi, ovo bi mogao biti savršen poklon. Neka si sam odabere košulju, vestu ili traperice. Tako si ti riješena brige da mu možda nešto ne bude krivog broja, a on će znati tko je najbolja cura na svijetu!

Navedenih sedam ideja samo su naši prijedlozi za savršene poklone dečku. Ukoliko misliš da bi mogla još malo istražiti, svakako pogledaj što sve Select Box nudi. Od 1.800 različitih iskustava koje ova stranica nudi, sigurno ćeš pronaći pravi poklon zbog kojeg će te dečko još više voljeti.

8 ideja što pokloniti curi pročitajte ovdje.