Pretraga

Izašla je nova kolekcija Billie Eilish x Bershka!

A- A+

Billie Eilish je mlada kontroverzna pjevačica koja je svojim hitom Bad guy izazvala razne pozitivne i negativne reakcije. Dok je neki vole zbog njene iskrenosti i beskompromisne osobnosti, drugi ju osuđuju i smatraju da je vulgarna. Bez obzira na to, njena popularnost nije upitna pa je bilo samo pitanje vremena kada će se uputiti u kolaboracije s poznatim brendovima.

Bershka

Ovih je dana izašla nova kolekcija u Bershki s potpisom Billie Eilish. Njen upečatljiv i popularan stil o kojem smo već pisali se proteže kroz cijelu kolekciju i tako donosi oversized komade koji vam garantiraju udobnost sa stilom. Većinom ih krase zanimljivi, ali minimalistički uzorci. U kolekciji možete pronaći razne majice s kapuljačama, majice s kratkim rukavima, trenirke, maskice za mobitel itd.

Bershka

Bershka

Poruka iza kolekcije

I ovog puta poručuje da nije bitno što ljudi nose dok god se osjećaju ugodno u tome. Odjeću iz ove kolekcije možete nositi kao individualne komade ili naslagati više njih u slojevima. Što god odgovara vama i vašem senzibilitetu. Kraljica kontroverze i individualnosti ne želi da njezin stil i dalje izaziva seksističke komentare prema ljudima koji se oblače oskudnije. Ona samo oblači ono što joj je ugodno i njen stil nema nikakve veze s izbjegavanjem seksualiziranja, a sada je Bershkinoj kolekciji dala infuziju svog stila i stava u kojem možete i osobno uživati.

Bershka