Pretraga

Mogu li ljubavna strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice? Saznajte u novoj predstavi zagrebačkog kazališta

Satiričko kazalište Kerempuh u nedjelju će premijerno izvesti novu predstavu koju potpisuje engleski dramatičar, a režira hrvatski glumac Filip Detelić. Saznajte kada je možete premijerno pogledati i gdje kupiti karte.

Foto: Kazalište Kerempuh

U nedjelju, 16. travnja u Satiričkom kazalištu Kerempuh premijerno će se izvesti predstava “Kako druga polovica voli” engleskog dramatičara Alana Ayckbourna.

Alan Ayckbourn smatra se jednim od najplodnijih i najuspješnijih suvremenih dramskih pisaca, a komad „Kako druga polovica voli“ osigurao mu je planetarnu popularnost. Na Kerempuhovim daskama zaživjet će u režiji Filipa Detelića, glumca s izuzetno bogatim scenskim i komediografskim iskustvom.

U suvremenom vodvilju, u brzom ritmu i uz upečatljive karaktere, pred vama će se odviti nevjerojatan niz komičnih obrata i situacija između tri ljubavna para, a koje će naše junake voditi u sve dublji kaos iz kojeg će uzalud pokušati izvući živu glavu, propadajući sve dublje u živo blato svojih ljubavnih odabira.

Ova priča, koja je osvajala publiku gdjegod da je igrana, propituje čvrsto zadane društvene norme malograđanskih okvira te njima suprotstavljenu ljubavničku vatru. Mogu li strast i želja opstati u rutini predvidive svakodnevice? Odgovor je da mogu, ali ne nužno prema vlastitom partneru…

U predstavi igraju Filip Detelić, Nataša Kopeč, Mia Anočić Valentić, Marko Hergešić, Josipa Anković i Matija Šakoronja, a na rasporedu je 14. travnja i 21. travnja te 3. i 20. svibnja u 20:00 sati.

Ulaznice potražite na www.kazalistekerempuh.hr.

Copy link
Powered by Social Snap