Pretraga

Najbolji izbor pernica i ruksaka za uspješnu školsku godinu!

A- A+

Školska godina je počela, a vi još nemate sve što vam je potrebno? Bez brige, za vas smo izdvojili najbolji izbor pernica i ruksaka. Ova kupovina će biti brza i bezbolna ako zavirite u našu galeriju.

Unsplash

Povratak u školske klupe teško pada većini učenika što znači da neki pripreme poput kupovine pribora odgađaju i nakon početka školske godine. Možda ste primijetili da vam ruksak izgleda kao da je prošao kroz rat i da vašu naramenicu drži jedan konac i samo je pitanje vremena kada će se raspasti, a popravak više ne dolazi u obzir. Pernicu ste izgubili negdje u sobi ili ostavili na moru kad vam je trebala samo za zapisivanje rezultata Una ili Bele, a sada vam treba za neke manje zabavne stvari. U tom slučaju smo za vas pripremili izbor ruksaka i pernica kako bi kupovinu obavili što brže i lakše, a možda vam novi pribor uljepša početak školske godine ili vam barem na neko vrijeme da lažan osjećaj produktivnosti.

U galeriji možete pronaći veće i manje ruksake, od high street trgovina do onih domaćih proizvođača koje možete podržati svojom kupovinom, a s time ćete pomoći nekom malom hrvatskom brendu. Također pokrivaju razne stilove pa ćete tako naći one veće sportske koji su idealni za školu i treninge, a i one koji se mogu nositi kao torbe i kao ruksaci pa ih možete prilagoditi vašem stilu i obavezama tog dana.

Simone Design/Facebook

Simone Design/Facebook

Simone Design/Facebook

Simone Design/Facebook

Sinsay

Intersport

Bershka

Sinsay

Ex3me

Pull&Bear