Pretraga

Ne znate što biste gledali ili slušali? YouTube priprema opciju upravo za vas

A- A+

Na YouTubeu bi se uskoro mogao pojaviti gumb ‘Play Something’ koji će služiti za nasumičnu reprodukciju videa na toj društvenoj mreži. Ta je opcija u testiranju već neko vrijeme, a zadnjih je dana primjećuje sve više korisnika.

YouTube na mobitelu i laptopu

YouTube na mobitelu i laptopu | foto: Canva

YouTube testira novu opciju koja će korisnicima reproducirati nasumični video na toj društvenoj mreži. Opcija će se pojavljivati na početnoj stranici između sadržaja u obliku gumba naziva ‘Play Something’, slično kao što je to slučaj na Netflixu.

Android Police izvijestio je da taj gumb vodi korisnike na YouTube Shorts, ali The Verge je u testiranju otkrio da prikazuje i cjelovite videozapise. Pretpostavlja se, stoga, da YouTube pušta korisnicima videozapise ovisno o tome što najčešće gledaju.

Izdvojeni članak
layz

Stihovi nove pjesme našeg youtubera problematičniji su od onih koje je imao Tram 11, a evo i zašto

Čini se, inače, da YouTube već neko vrijeme radi na ovoj opciji, jer ju je jedan korisnik Reddita primijetio u svibnju. Gumb ‘Play Something’ dostupan je trenutno samo odabranim korisnicima, no uskoro bi trebao biti dostupan apsolutno svima.

Podsjetimo, Netflix također ima gumb sličnog naziva koji je uveden 2021. godine, a koji prikazuje nasumične serije i filmove koje nikada prije niste gledali.