Pretraga

Neki trenutci s maturalca pamte se cijeli život: ‘Tko je htio ručak trebao je vući konop’

A- A+

U posljednjoj epizodi redakcijskog podcasta kojeg možete pronaći na YouTubeu i Spotifyu pričali smo o maturalcima. Prisjetili smo se kako smo se na njima zabavljali, ali se dotaknuli i nekih problema. Podijelili smo i svoje najdraže trenutke s maturalca.

zabava plaža

Maturalac | foto: Unsplash

Ono što brojnim učenicima obilježi školovanje svakako je odlazak na maturalac. U epizodi redakcijskog podcasta Duje, Ramona i Hrvoje pričali su upravo o svojim iskustvima na maturalcima. Svatko od njih podijelio je i neki trenutak s maturalca koji će zauvijek pamtiti.

– U tom fotosafariju Neretva voziš se brodom i vozači su uvijek nasmiješeni, veseli i obično pjevaju te sviraju. Bilo je zanimljivo jer kada smo došli brodićem na taj jedan otočić, ako smo željeli ručak trebali smo vući konop ili se voziti u tačkama. Kasnije je i vozač svirao harmoniku s jednim našim učenikom koji je isto imao harmoniku, a ara u pozadini je davala ritam, prisjetio se Hrvoje.

Izdvojeni članak
plaža i maska

Video: Kako je izgledao maturalac za vrijeme korone? ‘Morali smo se testirati, jedan je bio pozitivan’

Ramoni je u pamćenju s maturalca u Pragu ostala situacija kada su se navečer vraćali u hotel. U jednom trenutku na kraju kolone učenika dvije su se djevojke zaustavile.

– Ja čujem da one nešto pokušavaju brbljati na engleskome, a ne znaju engleski, Balkan ingliš. Njih dvije su zgrabile dva čovjeka i pitale ‘do you have drugs, give me drugs’, kazala je Ramona.

Tada je dobila kompliment od kolege koji joj je rekao da je autoritet. U videozapisu ispod pogledajte i koje su situacije s maturalca Duji ostale u sjećanju, a ispod možete pogledati i cijeli podcast.

@srednja_hr Koji je vama bio najbolji trenutak s maturalca? Cijeli podcast u kojem pričamo o maturalcima pronađite na linku u opisu profila. … #matura #srednja #srednjaškola #osnovna #srednjahr #podcast #maturalac #maturalac2023 #fyp #foryoupage ♬ original sound – srednja_hr