Pretraga

Prevalio dugačak put i potrošio hrpu novca kako bi novi iPhone ubacio u kriglu piva

A- A+

Svi znaju da je krenulo iPhone 6 ludilo u cijelom svijetu te da se ljubitelji proizvoda s oznakom jabuke bore za svoj primjerak, osobito oni koji provode sate i sate čekajući ispred Apple trgovina ne da bi dobili mobitel, već da bi ga platili i to masno. No, jedan je čovjek proveo 22 sata u avionu ne bi li bio prvi koji će držati novi model iPhona u rukama te isti ubacio u kriglu piva.

Već je diljem svijeta poznato da je izišao iPhone 6, pa je osim vijesti kako novi model ima grešku da se u džepu telefon savija, poznata i opsjednutost fanova novim modelom zbog kojeg provode sate i sate ispred Apple trgovina ne bi li kupili svoj primjerak što prije. Ipak, jedan je čovjek nadmašio sve provevši čak 22 sata u avionu kako bi došao do Australije i tamo kupio iPhone 6, piše Daily Mail.

Izdvojeni članak

Najveći nedostatak novog iPhonea 6 je fizičke prirode i nije ga moguće lako riješiti

Kanađanin Michael Moory je odlučio biti prvi na svijetu koji će držati novi model Appleovog pametnog telefona u rukama, stoga je poduzeo sve kako bi se to i ostvarilo.

Naime, proveo je čak 22 sata u avionu kako bi stigao do Australije gdje je novi iPhone najprije pušten u prodaju. Tamo je čak potplatio čovjeka koji je prvi bio u redu za novi telefon, a sve je to napravio kako bi iPhone 6 ubacio u kriglu punu pive.

Cijeli ludi pothvat zabilježen je videokamerom i dio je marketinške kampanje za proizvod koji mobitele nakon dodira s tekućinom navodno vraća iza mrtvih, a sve možete vidjeti u priloženom videu.