Pretraga

Što obući za doček Nove godine osim haljine i to za manje od 200 kn? Provjerite u našoj galeriji!

A- A+

Za doček Nove godine većina poseže za haljinama, ali ako niste obožavatelji haljina ili ove godine želite nešto drugačije, za vas smo pregledali izbor high street trgovina i pripremili velik izbor kombinacija koji ne uključuju haljine.

Lijevo: Pull&Bear
Desno: Reserved

Suknja ili hlače u kombinaciji s nekim topom ili košuljom je super udobna kombinacija za proslave koja je svejedno dovoljno svečana. Još jedna opcija su kombinezoni koje neki obožavaju, a neki ne podnose. Za one koji nikad nemaju dovoljno kombinezona smo izdvojili najbolje za doček koje ćete željeti nositi cijelu godinu.

Pri biranju odjevne kombinacije uzmite u obzir na koje mjesto idete jer ako slavite u nekom klubu ili kafiću, vjerojatno će vam biti vruće ako obučete duge rukave zbog puno ljudi u malom prostoru i plesanja. Međutim ako ste na kućnom party- u će vam ipak trebati dugi rukavi i više odjeće. Ispod kratkih hlača i suknji obucite hulahopke ili tajice, a ispod kombinezona bez rukava basic jednobojne majice.

Kao i obično, u galeriji možete pronaći selekciju koja sadrži razne stilove. Od onih jednostavnijih do onih raznobojnih s printom tako da svatko može naći nešto u svom stilu. Također, nemojte samo zbog dočeka nepotrebno trošiti i kupovati odjeću koju možda ne trebate i nećete kasnije nositi. Možete kombinirati najdraže hlače s novom košuljom ili obratno. Manje ćete potrošiti, osvježiti garderobu i dobiti novi komad koji ćete i dalje nositi, a ako kupujete cijeli outfit, pazite na kvalitetu materijala i izradu te razmislite hoćete li to i kasnije nositi i s čime sve možete kombinirati te odjevne predmete. Tako ćete izbjeći nepotrebnu kupovinu, gomilanje odjeće i nepotrebno bacanje odjeće i zagađivanje okoliša.

Suknje

Stradivarius 150 kn

Bershka 100 kn

Bershka 80 kn

Stradivarius 200 kn

Stradivarisu 150 kn

 

Pull&Bear 200 kn

Hlače

Stradivarius 150 kn

Stradivarius 150 kn

Stradivarius 150 kn

Stradivarius 250 kn