Pretraga

Suprotno od džeparenja: On se bavi putpocketingom

A- A+

Suprotno od džeparanja ili takozvanog ‘pickpocketinga’ je ‘putpocketing’ odnosno stavljanje raznih predmeta neznacima u torbu ili džep. Upravo to radi jedan mladić, koji je zaražen navikom da hodajući ulicom drugima stavlja novac i razne druge predmete u džepove ili torbe. Tvrdi da ga adrenalin gura naprijed.

Iako ispred kamere nije htio otkriti svoje ime i prezime, mladi Amerikanac objasnio je svoju dugogodišnju naviku. Naime on već godinama nepoznatim ljudima na ulici ubacuje u torbu ili džep razne predmete ili novac.

Mladić se neobičnom navikom zarazio kao dječak kad je u tajnosti počeo dijeliti slatkiše. Danas dijeli i novac, a kaže da ne može prestati.

– To je naprosto moj način uzvraćanja svijetu. Neprestano sam u potrazi za ‘žrtvama’, džepovima, torbama, kolicima, objasnio je svoju neobičnu potrebu.

Tvrdi da je sada jednostavno preduboko u svemu te da ‘nema nazad’. U videu u nastavku možete vidjeti ovog anonimca na djelu. Iako izgleda kao da krade, on zapravo cijelo vrijeme čini upravo suprotno.