Pretraga

Uključite se u darivanje: Čitateljima dijelimo vrijedan mobitel

A- A+

Kako bi vam povratak u školu bio što bolji, u suradnji s webshopom venkon.hr organizirali smo darivanje. Dijelimo mobitel POCO F4 GT koji ima neke poprilično impresivne specifikacije, a savršen je i za one koji vole mobilne igre. Doznajte kako sudjelovati.

POCO F4 GT

Darujemo vam POCO F4 GT mobitel koji u prodaji košta 4.999,00 kn | Foto: POCO

Povratak u školu je savršeno vrijeme za nabavku novog mobitela. Kako bismo vam ove školske godine malo olakšali, udružili smo se s web shopom venkon.hr. Riječ je o web shopu na kojem možete pretraživati razne pametne uređaje koje olakšavaju moderan način života – od  pametnih satova, TV uređaja, monitora, slušalica, mobitela, tableta, pa do malih kućanskih aparata. Ovaj puta, našim čitateljima su odlučili darovati vrhunski pametni telefon, POCO F4 GT. POCO liniju uređaja lansirao je brend Xiaomi, a POCO F4 GT predstavljen je u travnju ove godine.

Zašto smo rekli da su neke njegove specifikacije poprilično impresivne? Za početak, ovaj uređaj dolazi sa Snapdragon 8 Gen 1 procesorom, jednim od najjačih u svijetu Androida te 120 W HyperCharge punjenjem uz 4700 mAh dual-cell bateriju. Ukratko, to znači da se ovaj uređaj može napuniti do 100 % u samo 17 minuta! Osim toga, POCO F4 GT ima i dojmljivu snagu hlađenja. U njega je ugrađen sustav hlađenja LiquidCool Technology 3.0, jednan od najboljih u svijetu. Dobro hlađenje je iznimno važno, jer ćete zahvaljujući tome s lakoćom pokretati i najzahtjevnije igre bez da se vaš mobitel pretvori u vruću peć. Kako bi gejmanje bilo skroz glatko, tu su i magnetski skočni gumbi koji će vam omogućiti preciznost u igranju. Više o ovom mobitelu možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak
POCO F4 GT

Kako prepoznati dobar mobitel? Ove značajke znače da će pokretati i najzahtjevnije igre

POCO F4 GT se prodaje po cijeni od 4.999,00 kn, ali vi ga možete dobiti potpuno besplatno uključite li se u darivanje koje je upravo aktivno na našem Instagramu. Pravila su skroz jednostavna. Trebate pratiti nas i @venkon.hr na Instagramu, lajkati našu objavu te označiti frenda ili frendicu i reći im koju ćete igru zajedno igrati na vašem novom mobitelu. Sudjelovati možete do 4. rujna. Dobitnike ćemo proglasiti u ponedjeljak, 5. rujna te nekome, nadamo se, uljepšati prvi dan škole. Posjetite naš Instagram profil i uključite se!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli srednja.hr (@srednja_hr)