Pretraga

The Sims 4 postao je besplatan: Može ga se igrati na gotovo svim platformama

A- A+

Osnovna verzija jedne od najpopularnijih igara na svijetu, The Sims 4, službeno je postala besplatna za preuzimanje. Igrači sada mogu bezbrižno uživati u ovoj simulaciji ljudskog života na PC-ju, PlayStationu 4 i 5 te na Xbox One i Series X/S konzolama.

Osnovna verzije igre The Sims 4, postala je potpuno besplatna za preuzimanje na PC-ju, PlayStationu 4 i 5 te na Xbox One i Series X/S konzolama.

– Uz besplatno pokretanje The Simsa 4, sada je savršeno vrijeme za nove igrače da iskuse magiju The Simsa i otkriju nove načine igranja, pričanja priča i ostvarenja snova, priopćio je Electronic Arts (EA), tvrtka koja stoji iza ovog megapopularnog hita.

Kao zahvalnost svim igračima, EA je također odlučila podijeliti i slavljeničke nagrade, koje uključuju razne tetovaže za ukrašavanje Simsa te poseban Plumbob stropni ventilator. Sve je, naravno, u potpunosti besplatno.

Izdvojeni članak
inkubator PISMO

Ana, Josip i Ilija iz Dalmacije su preselili u unutrašnjost Hrvatske, a za sve su ‘krive’ videoigre

Također, baš kao što je prethodno najavljeno, igrači koji su već kupili The Sims 4 dobit će Desert Luxe Kit dodatak koji će im omogućiti postavljanje luksuznih unutarnjih i vanjskih dekoracija inspiriranih pustinjskim materijalima. Uz to, najavljeno je da će i dojenčad stići u igru početkom 2023. godine.

– Dok smo ponosni na utjecaj koji je igra imala na ljude diljem svijeta, neprestano si postavljamo izazov da pronađemo nove načine na koje igrači mogu istražiti život bez granica. Mi smo svi uključeni u The Sims i nastavit ćemo graditi inovativnu, kreativnu igru i smislene priče za budućnost, zaključuje EA.

Igrači na PC-ju mogu pronaći igru na Steamu i Originu, dok ga oni na PlayStation konzolama mogu pronaći na PlayStation Storeu. The Sims 4 može se preuzeti na Xbox konzole putem Microsoft Storea.