Pretraga

Top 5ak: Youtube geto

A- A+

Ako niste znali, na internetu raste jedan novi geto, u kojem su pištolji plastični, a versovi očajni. To je opasan kvart čiji su stanovnici bivši i budući domaćini u duševnim bolnicama i šumadijskim podrumima. Današnja rubrika reći će vam tko je tko u ovom youtube hoodu, a  to su redom najočajniji pokušaji repanja od kad je rimovanja. Stara pametna ipak kaže da je genijalno nešto iznimno dobro ili iznimno loše. Ovi ovdje imaju i više od zeru genijalnosti. Upišajmo se stoga od smijeha još jednom.

 5. Napoleon (BG)

Ovaj dečko je ljut i opasan.  Kada nije zauzet skupljanjem skupljanjem sličica za europsko prvenstvo bavi se organiziranim krimalom, šmrče koku, vozi besna kola i kara kurve. Sve to naravno ide u CV pravog gangstera samo što ovaj ne ide u teretanu jer je lakši od štange. Ljut je na drukare i na Edu Maajku jer je balija koji je isprozivo srbe. Na petom je mjestu jer za razliku od nekih ima tu neki flow koji imaju smisla i kakvu takvu produkciju. Malo mu znači kad se prozvao o kompleksu, a ne vojskovođi.

4. MC Guntzy (Kostolac)

Najbliže pravom crncu iz geta na listi, što znači da je jedini kojemu se možda stvarno dogodilo to o čem priča. Dobro sad, da je otišao u Englesku i sreo Eminema to baš ne, al da je Ganci stvarno bio u zatvoru i vozio nekog BMW-a možda. On je najveća faca u Kostolac bre i to mu nitko ne osporava, a tko bi i mogao kad vidi gengsta skil break dance pokrete.

3. Doberman ( Beč/Srbija/Grčka)

Doberman je Srbin iz Beča pa mu možda jezična barijera smeta u bacanju rima, ali mu ne bi trebalo smetati da repa o sunčanici i grčkim specijalitetima. Popularan je postao kad je snimio promitivni spot za grčki turizam, u kojem nas sve poziva na giros i sjedenja na klupi poslje šetnje. Ipak, Grci su opasni i podsećaju ga na Turci, pa se treba paziti. Na kraju baca swag da je kupio puno suvenira za faimliju i rođake. Možda nije gengsta, al je zato urnebesno.

2.Sajo ( Labin)

Svako toliko čujem neku njegovu pjesmu i poslije tri dana pokušavam pričati kao on. Sajo je labinski boss i mistik. Boss je jer daleko najjači, a mistik jer je misterija da li se to netko jako dobro zajebava, ili je stvarno retardiran. Bilo kako bilo, Sajo je snimio dosta pjesama, sve podjednako očajno fantastične, a poznat je i po youtube zavadi s još jednim kandidatom za ovu ljestvicu, General two-om.

1. Connect ( Zaprešić brijem)

Ovaj Hip-Hop trojac zaslužio je prvo mjesto jer su uspjeli zašprehati cijelu zemlju, pa se sada vrte na CMC-u, surađuju s Huljićem i furaju sponzorske adidaske. To naravno ne mijenja činjenicu da kvalitetom ne nadilaze ranije spomenute repere, štoviše, oni ima daju nadu, da će i oni jednom glumiti neke face s tuđim parama. Zato živio konekt i spuštanje ljestvice za  buduće rimopisce.