Pretraga

Učenik roditeljima ukrao 3.000 eura i dijelio ih prijateljima u školi kako bi bio – popularan

A- A+

Učenik četvrtog razreda u jednoj osnovnoj školi u Srbiji ukrao je 3.000 eura roditeljima i dijelio novce prijateljima u školi. Napravio je to jer je htio postati popularan kao novi učenik koji je došao u njegov razred. Njegovi roditelji su imućni pa je on nosio novac u školu i vodio druge učenike na pizzu i kupovao im razne sokove i slatkiše pa je i 10-godišnji učenik koji je ukrao novce želio na isti način privući pažnju kolega.

novčanica euro

Foto: srednja.hr

Bizaran slučaj dogodio se u jednoj osnovnoj školi u Aleksincu u Srbiji. Naime, kada je u četvrti razred došao novi učenik čiji su roditelji bili bogatiji, donosio je novac u školu i častio ostalu djecu pizzom i sokovima te ih vodio na kolače, prenosi 24sedam.

– Onda je drugi učenik, vidjevši da ovaj ima puno prijatelja, odlučio steći jednaku popularnost. Ukrao je roditeljima ušteđevinu od 3.000 eura i na velikom odmoru počeo dijeliti novac prijateljima. Učenici su to shvatili kao zabavu, sve dok jedno dijete nije otišlo kući, a majka mu je u hlačama koje htjela staviti na pranje pronašla 300 eura, piše 24sedam.

Izdvojeni članak
lisice na rukama

Ukrao računalo iz Učeničkog doma, policija ga pronašla nakon 14 godina

Nakon toga o svemu su obaviješteni i roditelji dječaka, a učenici su priznali da im je dao novac nakon čega je sav novac vraćen.

– Osnovna škola Vožđ Karađorđe neće komentirati privatnu situaciju između obitelji svojih učenika, koja je riješena dobrom reakcijom roditelja. Škola će nastaviti odgojno djelovati i pružiti podršku djeci i roditeljima svim raspoloživim resursima, poručili su kratko iz škole za 24sedam.