Pretraga

Video brucošice raznježio internet: Njezin otac plače dok je ispraća na fakultet

A- A+

Snimka oca koji plače dok ostavlja kćer na fakultetu oduševila je nekoliko milijuna korisnika Instagrama. Preksha, brucošica na Sveučilištu u Delhiju podijelila je video na kojem se njezini roditelji u rikši voze prema kampusu. Otac nije mogao suspregnuti suze i raznježio je brojne korisnike Instagrama i skupio više od 12 milijuna pregleda.

roditelji indija

Foto: screenshot Instagram

Jedan otac je bio veoma emotivan dok je kćer ispraćao na fakultet, a emotivni trenutak je raznježio i korisnike Instagrama. Preksha, brucošica Sveučilišta u Delhiju objavila je video svojih roditelja na kojima njezin otac plače dok se svi zajedno voze prema kampusu. Video je zaradio gotovo dva milijuna lajkova.

– Upravo su me dovezli na fakultet koji sam oduvijek željela upisati, Miranda koledž na Sveučilištu u Delhiju. Bio mi je prvi dan na fakultetu i dok smo zajedno istraživali kampus, primijetila sam suze u očima svog oca. Bio je veoma sretan zbog mene, ali i emotivan jer njegova miljenica sada živi daleko. Te suze su mi rekla da se sav moj naporan rad i trud isplatio i da je bilo vrijedno svega. Hvala vam, mama i tata, napisala je Preksha uz svoj video.

Izdvojeni članak

‘Mare i Kate traže stan u Zagrebu’: Duhovit oglas studentice oduševio korisnike Facebooka

Video je brzo skupio 12 milijuna pregleda i 1,7 milijuna lajkova na Instagramu. Korisnike je video oca oduševio i naglasili su kako je Preksha sretna što ima podršku roditelja.

– Sjećam se kad sam upisala fakultet. Nije mi se to činila kao velika stvar dok nisam vidjela da je moj otac častio sve koje poznaje zbog toga. Bilo mi je drago što sam ga mogla učiniti ponosnim, napisala je jedna korisnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Preksha (@pre.xsha)