Pretraga

[VIDEO] Profesor fizike razvalio sjajnim nastupom na humanitarnom koncertu zagrebačkih srednjoškolaca velikog srca

A- A+

Učenici Klasične gimnazije iz Zagreba u utorak navečer okupili su se u Močvari na humanitarnom koncertu s plemenitim ciljem – od ulaznica prikupiti novac i pomoći svojim razrednim prijateljima koji nisu u mogućnosti sami platiti maturalno putovanje u Grčku. Dobro popunjena Močvara, odlična atmosfera, brojni učenici, profesori, ali i roditelji, zajedničkim su snagama, uz dobru zabavu, prikupili 8.000 kuna koje idu u učenički fond za potrebe organizacije maturalca. Za oko nam je posebno zapeo sjajan nastup profesora fizike Gorana Božića uz srednjoškolski bend Aldelfi.

Humanitarni koncert Klasične gimnazije | Foto: Dora Kršul, srednja.hr

U utorak navečer učenici zagrebačke Klasične gimnazije u Močvari su organizirali humanitarni koncert ‘Rock Out u Močvari’, s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za svoje razredne prijatelje koji si ne mogu priuštiti odlazak na maturalac u Grčku. Novac se skupljao od ulaznica po cijeni od 20 kuna, a nije bila rijetkost da su posjetitelji kupovali i po nekoliko ulaznica.

Izdvojeni članak

Zagrebački gimnazijalci ne žele na maturalac bez svojih kolega pa odlučili prikupiti novac za one koji si ga ne mogu priuštiti

Učenici, profesori i roditelji zajedno su pohodili ovaj hvalevrijedan događaj pa je Močvara bila sjajno popunjena. Nije izostala ni izvrsna atmosfera, a nastupili su AldelfiHipnoPeglica i Komandos
te Cojones.

Koncert u Močvari organizirali su Josipa Cirkveni i Ian Grgić, učenici 3.E i 3.F razreda iz Klasične.

– Pet do šest učenika nema novčanih sredstava za cjelokupan iznos za maturalac i za njih skupljamo novac. Nekima od njih nedostaje barem dvije-tri tisuće kuna za pokrivanje cijelog iznosa putovanja, rekla nam je Josipa. Do kraja večeri, učenici su skupili 8.000 kuna i cjelokupan iznos ide u učenički fond za potrebe organizacije maturalca.

Za oko nam je posebno zapeo nastup srednjoškolske grupe Aldelfi, pojačan vokalom profesora fizike Gorana Božića. Zajedno su izveli pjesmu ‘Makedonija’ Dade Topića i grupe Time i – razvalili. Nastup pogledajte u našem videu:

Profesor i Aldelfi pobrali su ovacije publike, a čini se kako profesoru Božiću ovo nije bio prvi nastup ovakve vrste.

– To je naš profesor iz škole, Goran Božić, predaje fiziku i voli pjevati. Uvijek pjeva na našim koncertima i sad je odlučio isto pjevati, pojasnila nam je organizatorica Josipa.

Osim dobre zabave i glazbe, svakako treba pohvaliti plemenitu inicijativu učenika Klasične gimnazije, koji nisu htjeli na maturalac bez svojih kolega. Ne sumnjamo kako će klasičari, uz dobru glazbu i zabavu, svi zajedno uživati na svom maturalnom putovanju.

[VIDEO] Profesor fizike razvalio sjajnim nastupom na humanitarnom koncertu zagrebačkih srednjoškolaca velikog srca
Share via
Copy link
Powered by Social Snap