Pretraga

U još dva sveučilišna grada raspisan natječaj za studentske domove: Evo kako se prijaviti

A- A+

U posljednja dva sveučilišna grada, Puli i Zadru, raspisani su natječaji za smještaj u studentskim domovima te za subvencije za smještaj kod privatnih stanodavaca u iznosu od 200 kuna. Natječaj u Zadru otvoren je do 24. srpnja, a onaj u Puli do 31. srpnja.

Screenshot: YouTube

Prema Pravilniku Ministarstva, na natječaj za smještaj u studentskim domovima mogu se prijavljivati redoviti studenti koji pohađaju preddiplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij, kratki stručni studij, preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij u statusu redovitog studenta i studenti s invaliditetom koji pohađaju poslijediplomski sveučilišni studij na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj, koji su ujedno i:

– državljani Republike Hrvatske;
– državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji
imaju odobren status stranaca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj;
– osobe sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti, a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Natječaj Sveučilišta u Zadru

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za 2019./2020. godinu

Sveučilište u Zadru ovih je dana raspisalo natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru i Srednjoškolskom đačkom domu Zadar, te za subvencioniranje smještaja kod privatnih stanodavaca u Zadru i Gospiću, za akademsku godinu 2019./2020.

Studenti se natječu za 182 mjesta u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru, 61 mjesto u Srednjoškolskom đačkom domu Zadar i za 150 potpora studentima u privatnom smještaju.

Popis dokumentacije koju je potrebno podnijeti na natječaju nalazi se u tekstu natječaja pri dnu ovog odlomka. Valja napomenuti i kako je uz predaju zamolbe i dokumenata nužna i prijava online putem, na ovoj poveznici. Natječaj Sveučilišta u Zadru otvoren je do 24. srpnja, a svi potrebni obrasci nalaze se ovdje.

*napomena: ako vam dokument u nastavku nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [643.76 KB]

Natječaj Studentskog centra Pula

Izdvojeni članak

Izašli natječaji za smještaj u studentskim domovima u Splitu i Varaždinu za 2019./2020.

Natječaj Studentskog centra u Puli otvoren je do 31. srpnja. Prema Odluci o iznosu subvencija i kvoti za subvencionirano stanovanje u akademskoj godini 2019./2020. studenti se natječu za 130 mjesta u Studentskom domu Pula i 160 subvencija za studente smještene kod privatnih stanodavaca u Puli.

I u ovom slučaju važno je da studenti najprije ispune e-prijavu, a potom se ona printa, potpisuje i dostavlja poštom ili osobno u SC-a. Uz e-prijavu, obavezno je priložiti obrazac B, prijepis ocjena, obrazac C (samo brucoši), privola za prikupljanje i obradu osobnih podataka, dokaz o prebivalištu za studenta i sve članove obitelji, popis dokumentacije i izjava o članovima obitelji.

Privremena rang lista bit će objavljena najkasnije do 12. kolovoza 2019. godine na oglasnoj ploči Studentskog doma Pula, te web stranici Studentskog centra.

Detaljnije o tome koju sve dokumentaciju je potrebno podnijeti za ostvarenje dodatnih bodova te o načinu prijave doznajte u tekstu natječaja u nastavku. Sve obrasce možete preuzeti ovdje.

*napomena: ako vam dokument u nastavku nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [897.12 KB]

Natječaje za smještaj u ostalim sveučilišnim gradovima možete vidjeti na sljedećim poveznicama: