Pretraga

Poznato tko je dobio stipendije od 10.800 kuna: Stigli rezultati natječaja Sveučilišta u Zadru

A- A+

Sveučilište u Zadru objavilo je rezultate ovogodišnjeg natječaja za stipendiju koja se dodjeljuje najboljim studentima tamošnjih sastavnica. Stipendiju su dobila ukupno 72 studenta.

Foto: srednja.hr

Sukladno natječaju za dodjeljivanje stipendija izvrsnim studentima od 17. prosinca 2018., Sveučilište Zadru, nakon pregleda i bodovanja zaprimljenih studentskih prijava objavilo je i liste dobitnika. Ove su godine u kategoriji izvrsnosti stipendiju dobila 72 studenta. Prigovori na privremene rezultate podnose se u roku od osam dana od dana objave na mrežnim stranicama Sveučilišta (12. veljače).

Izdvojeni članak
stipendije

Povisili stipendije s 500 na 1.200 kn: Hrvatski grad drastično povećao izdvajanja za studente

Podsjetimo,  opći uvjeti za dobivanje stipendije bili su studiranje u redovnom statusu, posjedovanje hrvatskog državljanstva, a prijavitelji studij moraju savladavati bez ponavljanja godine te ne smiju biti primatelji drugih stipendija. Posebni uvjet za brucoše taj je da su prilikom upisa bili u prvih 10% na rang listama, a za studente viših godina da su u prethodnoj stekli najmanje 55 ECTS-a, a u obzir se uzima i težinski prosjek.

Stipendija za izvrsnost na Sveučilištu u Zadru iznosi 900 kuna i dodjeljuje se za razdoblje od listopada do rujna akademske godine. Na godišnjoj razini to je ukupno 10.800 kuna.

Lista ovogodišnjih dobitnika stipendije Sveučilišta u Zadru nalazi se u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv potrebno je osvježiti stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download