Pretraga

Pun kufer: Igre gladi u menzama zbog pretilih studenata

A- A+

‘Igre gladi 3: Što je student bez menija’ naziv je novog humorističnog uratka ekipe s Televizije student kojim su još jednom ismijali situaciju oko povećanja cijena u menzama. Osim što su izašli na teren, uzeli izjave ‘anoreksičnih’ studenata, doznali su što o tome misle ministar Jovanović te ravnatelj Agencije za studentske gabarite.

Foto: Screenshot Vimeo

Novi nastavak Punog kufera koji uređuje ekipa s Televizije student pod nazivom ‘Igre gladi 3: Što je student bez menija’ na humorističan način prikazuje problematiku oko studentske prehrane, točnije novih cijena u menzama.

Izdvojeni članak

Video: Evo kako se priprema hrana u SC-ovoj menzi i kakva je njena kvaliteta

Krivi su pretili studenti

Entuzijastična ekipa doznala je što o trenutnom stanju u studentskim menzama misle sami studenti, ali i oni koji su donijeli Pravilnik o subvencioniranju prehrane. Dok se oko restorana kreću izgladnjeli studenti, odgovorni smišljaju kako riješiti problem pretilosti istih, ali i kad je idealna prilika za novim dizanjem cijena.

– Studenti su postali toliko gojazni da ih se masovno koristi u kampanjama protiv McDonald’sa, objasnio je ravnatelj Agencije za studentske gabarite Velibor Grdobina dodajući da je glavni problem u studentskoj hrani koja je prefina i prejeftina.

Izdvojeni članak

Televizija Student sinoć zakoračila u svijet medija

Ako ministar padne, povlači sve za sobom

U Grdobina, svoj stav o novim cijenama, prosvjedima i pobunama iskazao je i ministar Jovanović. Odlučno je izjavio da ako on padne, planira povući i sve ostale za sobom.

– Baš ih briga za građane Hrvatske. Njima je lijepo, oni žive u nekom svom virtualnom svijetu, riječi su koje je mnistar Jovanović izrekao o studentima u emisiji Pun kufer prije nego što je prekinuo telefonsku liniju.

U videu ispod pogledajte cijeli parodični uradak ‘Igara gladi 3’.