Pretraga

SC u Osijeku otvorio je natječaj za studentske domove: Pogledajte kako se prijaviti

A- A+

Studentski centar u Osijeku otvorio je natječaj za domove. Studenti se trebaju prijaviti online do 26. srpnja, ali dokumentaciju trebaju slati i poštom. Za razliku od studentskih centara u Zagrebu i Splitu studenti u Osijeku za troškove natječaja trebaju platiti šest eura, a ne osam.

studentski dom IGK Osijek

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Nakon što su natječaje za dom otvorili SC Zagreb, Rijeka i Split, na red je došlo vrijeme i za studente u Osijeku. SC Osijek otvorio je svoj natječaj za studentske domove na koji se mogu prijaviti redoviti studenti. Oni se mogu prijaviti do 26. srpnja online, ali dokumentaciju šalju i preporučenom poštom na adresu: Studentski dom IGK, Ivana Gorana Kovačića 4, 31000 Osijek.

Obvezni dio prijave su Obrazac A (ispisana web prijava) i Obrazac B koji studenti mogu pronaći ovdje. Za web prijavu studenti se prijavljuju ovdje i to tako da prilikom prve registracije kliknu dolje desno registracija i unesu svoj OIB. Nakon toga ispunjava se obrazac prijave, a korisničko ime i lozinka stići će na e-mail. Tada se s tim podacima studenti prijavljuju u sustav.

Izdvojeni članak
studentski dom stjepan radić sava

Studenti, pogledajte koji se smjerovi dodatno boduju na natječajima za studentske domove

Troškovi obrade natječaja iznose šest eura, što je za dva eura manje od studentskih centara u Zagrebu i Splitu. Studenti trebaju priložiti potvrdu o uplati, kao i privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka, izjavu o prihvaćanju uvjeta natječaja i uvjeta smještaja u studentskim domovima te kopiju važeće osobne iskaznice. Za dodatne bodove studenti još prilažu drugu dokumentaciju, o čemu više možete pročitati u tekstu natječaja na kraju članka.

Privremene rang liste bit će objavljene do 11. kolovoza na internetskim stranicama SC-a u Osijeku te na oglasnim pločama SC-a u Osijeku te Studentskog doma IGK. Prigovori će se moći podnijeti isključivo preporučenom poštom. Studenti se za sva pitanja mogu obratiti na e-mail [email protected]. U nastavku možete vidjeti cijeli tekst natječaja i Pravilnik Ministarstva znanosti i obrazovanja koji propisuje što se sve boduje na natječaju.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Sve informacije o prijavama za studentske domove možete pronaći na poveznicama:

Izašao je natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2023. I 2024. godini

Raspisan natječaj za studentske domove u Rijeci, pogledajte tko se i do kada može prijaviti

Splitski SC objavio je natječaj za domove, evo što je sve potrebno za prijavu

SC u Osijeku otvorio je natječaj za studentske domove: Pogledajte kako se prijaviti

Studenti, pogledajte koji se smjerovi dodatno boduju na natječajima za studentske domove