Pretraga

Raspisan natječaj za studentske domove u Rijeci, pogledajte tko se i do kada može prijaviti

A- A+

Studentski centar u Rijeci otvorio je natječaj za ostvarivanje prava na stanovanje u tamošnjim studentskim domovima. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju redoviti studenti, a prijave su moguće do 26. srpnja.

studentski dom trsat rijeka

Studentski dom Trsat u Rijeci | foto: srednja.hr

SC Rijeka objavio je natječaj za smještaj u studentskim domovima. Pravo prijave imaju redovni studenti koji pohađaju prijediplomske i diplomske sveučilišne studije, diplomske studije, sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije, stručne kratke studije, stručne prijediplomske studije i stručne diplomske studije te studenti s invaliditetom upisani na doktorske studije na visokim učilištima u Hrvatskoj.

Studenti se mogu prijaviti do 26. srpnja

Sudionici na natječaju moraju biti državljani Republike Hrvatske, državljani zemlje članice EU, Europskoga gospodarskog prostora i Švicarske Konfederacije te osobe u skladu sa Zakonom o međunarodnoj i privremenoj zaštiti. Pravo na subvencionirano stanje ne mogu ostvariti studenti koji su u radnom odnosu ili obavljaju samostalnu djelatnost obrta ili drugog slobodnog zanimanja. Pravo na subvencionirano stanovanje imaju studenti kojima je mjesto prebivališta različito od mjesta u kojem studiraju.

– Studenti imaju pravo na subvencionirano stanovanje kod pružatelja usluge u mjestima u kojima studiraju. Iznimka su studenti koji studiraju na visokom učilištu u Opatiji, a mogu se prijaviti na natječaj za subvencionirano stanovanje u Rijeci, stoji u natječaju.

Rok za prijavu na natječaj je od 30. lipnja do 26. srpnja, a sve obrasce za prijavu studenti mogu pronaći ovdje. Prijavni obrazac obavezno se ispunjava putem interneta, a zatim ispisuje, potpisuje i šalje poštom s ostalom dokumentacijom. Za popunjavanje obrasca potrebno se prijaviti svojim OIB-om. Prijave na natječaj s dokumentacijom dostavljaju se preporučeno poštom na adresu:

Studentski centar Rijeka
Radmile Matejčić 5, 51000 RIJEKA
s naznakom ‘Natječaj za smještaj’

Izdvojeni članak
uprava studentskog doma stjepan radić sava zagreb

Provjerili smo koliko koštaju ljetni smještaji u studentskim domovima: U jednom gradu cijena čak 228 eura

Rezultati se očekuju do 9. kolovoza

Dan predaje pošti smatra se danom predaje Studentskom centru Rijeka, a molbe s nepotpunom osnovnom dokumentacijom i pristigle izvan roka neće biti razmatrane. Nakon isteka roka za dostavu molbi, studenti se ne mogu naknadno prijaviti na natječaj, dopunjavati ili korigirati dokumentaciju niti ostvariti dodatne bodove za događaje nastale nakon isteka natječajnog roka.

Rezultati natječaja bit će objavljeni na web stranici Studentskog centra Rijeka i na njihovoj oglasnoj ploči  najkasnije do 9. kolovoza. Natječaj SC-a u Rijeci, pojašnjenja oko potrebne dokumentacije kao i Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na studentski dom možete vidjeti u dokumentima ispod.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Sve informacije o prijavama za studentske domove možete pronaći na poveznicama:

Izašao je natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2023. I 2024. godini

Raspisan natječaj za studentske domove u Rijeci, pogledajte tko se i do kada može prijaviti

Splitski SC objavio je natječaj za domove, evo što je sve potrebno za prijavu

SC u Osijeku otvorio je natječaj za studentske domove: Pogledajte kako se prijaviti

Studenti, pogledajte koji se smjerovi dodatno boduju na natječajima za studentske domove