Pretraga

Zagrebački fakultet organizira Dane piva na kojima ćete moći doznati sve o ovom napitku

A- A+

Dani piva na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu održavaju se od 24. do 26. travnja. Studentska udruga Probion koja je organizirala ovaj događaj, uz predavanja o pivu, pripremila je i radionicu o izradi piva te posjet pivovari Medvedgrad.

urbanbeerhunt.com

Dani piva na PBF-u događaj je koji organizira udruga Probion, a održavaju se od 24. do 26. travnja. Posjetitelji će moći naučiti ponešto o povijesti i razvoju tehnologije piva te će moći poslušati predstavljanja hrvatskih pivovara. Osim toga, organizirane su i pokazne radionice piva na PBF-u te posjet pivovari Medvedgrad koji su bili ograničenog broja te su već popunjeni.

Izdvojeni članak

Srednjoškolci u Petrinji zarađuju i unaprjeđuju nastavu proizvodeći čips, pivo i ajvar

Događaji koji su otvorenog tipa počinju već prvog dana, 24. travnja. Svi zainteresiani  mogu doći na predavanje o povijesti i razvoju tehnologije piva koje započinje u 17 sati na PBF-u. Cilj  je predstaviti high-gravity brewing metodu proizvodnje piva u svrhu proširenja znanja i perspektive mlađim generacijama i otvaranja ideja za buduća znanstvena istraživanja i dostignuća.

Istog dana, u 18 sati održat će se predavanje “Kako razviti proizvod koji ljudi žele? – primjer craft pivovare by Lepi Dečki iz Čakovca”. Na ovom predavanju pažnja će biti usmjerena na razvijanje strateškog aspekta te na metode efikasnog predstavljanja u industriji i na tržištu.

Drugog dana, 25. travnja, u 17 sati održat će se predstavljanje hrvatskih pivovara. Predstavit će se razne pivovara koje će pokriti najbitnije aspekte svoje tvrtke te, s obzirom na način proizvodnje, predstaviti proizvodnju kojom se bave (industrijska ilicraft pivovara).