Pretraga

Zbog neradnog dana mijenja se radno vrijeme menzi: Neke se zatvaraju već danas

A- A+

Zbog Dana antifašističke borbe u četvrtak 22. lipnja studentske menze mijenjaju svoje radno vrijeme. Neke s radom prestaju već danas. U nastavku provjerite kako će raditi menze u Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

druga menza studentski dom stjepan radić

Druga menza u studentskom domu Stjepan Radić | foto: srednja.hr

Zbog neradnog dana u četvrtak 22. lipnja menze mijenjaju svoje radno vrijeme. Neke s radom prestaju već danas, dok će u nekim gradovima samo par menzi biti dežurno do kraja ovog tjedna. Cijeli raspored rada menzi u Zagrebu, Rijeci i Osijeku provjerite u nastavku.

Zagreb

Studentski centar u Zagrebu objavio je raspored rada menzi ovog tjedna, budući da je u četvrtak Dan antifašističke borbe i neradni dan. Tako već danas, u srijedu, s ručkom prestaju s radom restorani na svim fakultetima, na kampusu Borongaj i u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici.

Također, u srijedu zaključno s večerom s radom prestaje Express restoran u Studentskom centru u Zagrebu. Dežurni restorani ovog tjedna bit će u studentskom domu Cvjetno naselje, u studentskom domu Stjepan Radić te u studentskom domu Lašćina – doručak i ručak, a nedjeljom neće raditi. Od ponedjeljka 26. lipnja  svi restorani rade po uobičajenom radnom vremenu.

Izdvojeni članak
pržene lignje

Pitali smo SC jesu li izbacili neka jela u menzama zbog rasta cijena: Doznali smo i koja su najskuplja

Rijeka

Studentski centar Rijeka objavio je da na Dan antifašističke borbe, u četvrtak 22.6., restoran Kampus i samoposlužna linija Mini radit će od 7 do 21 sati.

Osijek

Studentski centar u Osijeku objavio je da će u četvrtak restoran Campus raditi od 11:30 do 18:30 sati. Ostali objekti bit će zatvoreni.