Pretraga

[FOTOGALERIJA] Pogledajte najbolje natpise na majicama maturanata

A- A+

Jučer smo cijeli dan proveli sa zagrebačkim maturantima pa smo tu priliku iskoristili i da fotkamo natpise na njihovim majicama. Reference na online nastavu, narodnjake, pošalice, Eurosong pa i plaćanje poreza tek su neki od motiva koji su se našli na majicama učenika. Donosimo veliku fotogaleriju najboljih natpisa.

Od natpisa na majicama napravili smo i prigodni video na našem TikToku, kojeg možete pogledati u nastavku.

@srednja_hr

Koji natpis je najbolji? 😊 Možete glasovati za najbolju majicu na Instagramu drzavna.matura! Pratili smo cijelu norijadu, što se sve dogodilo pročitajte na portalu srednja.hr! #norijada #norijada2022 #srednjahr #justsrednjathings #skola #maturanti #maturanti2022 #matura #drzavnamatura

♬ Eins Zwei Polizei – Gendarmerie Mix – Mo-Do

Još jedna norijada je iza nas. Naši su reporteri Ramona Šćuric i Matej Markovinović jučer proveli cijeli dan sa zagrebačkim maturantima, a o situaciji na terenu izvještavali smo iz minute u minutu. Što se sve događalo tijekom dana i kako su maturanti proslavili svoj dan diljem države, pročitajte ovdje.

Najbolje trenutke sa zagrebačke norijade, koju su naši reporteri detaljno pratili, također ne želite propustiti. Od Trga bana Jelačića do Bundeka, od bengalki i zviždaljki do saksofonista, saželi smo sve u jedan video koji možete pogledati ispod.

Više o norijadi pročitajte u sljedećim tekstovima:

[VIDEO] Pogledajte trenutak kad je maturant zasvirao poznati narodnjak na saksofonu pa dobio 200 kn

[VIDEO] Spektakularno: Maturanti školu pretvorili u klub i ludo se zabavili, zaplesala i nastavnica

Ovo morate vidjeti: Križevački maturanti svom nastavniku posvetili cijeli jedan dio norijade

Totalno drukčiji od drugih: Maturanti u Labinu za norijadu se odlučili provozati, pogledajte u čemu

Brašno potrebitima umjesto po ulicama: Maturanti Medicinske škole u Puli za norijadu čine dobra djela

Maturanti iz MIOC-a polažu ispit zrelosti na drugačiji način: Ni ove godine neće prosipati brašno na norijadi


Portal srednja.hr započeo je s projektom Brucoš 101 koji će vas upoznati sa čarima studentskog života. Naučit ćete sve o glavnim konceptima studiranja, a dobit ćete i najvažnije informacije o maturi i upisu na visoka učilišta. O svemu tome moći ćete čuti i na video konferenciji na našem YouTube kanalu koja se održava 27. svibnja s početkom u 10 sati. Pretplatite se na naš newsletter kako biste primali specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja te kako biste dobili podsjetnik o održavanju konferencije.