Pretraga

[VIDEO] Pogledajte trenutak kad je maturant zasvirao poznati narodnjak na saksofonu pa dobio 200 kn

A- A+

Dugokosi maturant sa saksofonom postavo je prava senzacija norijade na zagrebačkom Bundeku. Odsvirao je poznati narodnjak pa u instrument dobio napojnicu od čak 200 kuna.

maturant saksofon

Foto: Ramona Šćuric, Matej Markovinović, srednja.hr

Maturanti danas maestralno slave diljem zemje, a mi s portala srednja.hr i naši reporteri na terenu situaciju pratimo iz minute u minutu. Jedan od smješnijih prizora koje smo danas vidjeli dogodio se na zagrebačkom Bundeku.

Tamo je jedan od maturanata zasvirao saksofon, i to ne bilo koju pjesmu. Zasvirao je svima poznati narodnjak Kula od stakla, u izvedbi Seje Keydure. Za tu je svirku koja se posebno svidjela okupljenima maturantima u saksofon dobio i novčanicu od, ni više ni manje, nego 200 kuna.

U videu ispod pogledajte trenutak kad se to dogodilo, a za više informacija pratite naš tekst s norijade uživo iz minute u minutu.

@srednja_hr Djelić atmosfere s Norijade u Zagrebu! 🙃 Na terenu smo cijeli dan, što se sve događalo i kako je izgledalo, provjerite na srednja.hr 💪#norijada #norijada2022 #maturanti #danmaturanata #maturanti2022 #zagreb #bundek #hrvatska #kulaodstakla #izlasci ♬ original sound – srednja_hr

Još jedna norijada je iza nas. Naši su reporteri Ramona Šćuric i Matej Markovinović jučer proveli cijeli dan sa zagrebačkim maturantima, a o situaciji na terenu izvještavali smo iz minute u minutu. Što se sve događalo tijekom dana i kako su maturanti proslavili svoj dan diljem države, pročitajte ovdje.

Najbolje trenutke sa zagrebačke norijade, koju su naši reporteri detaljno pratili, također ne želite propustiti. Od Trga bana Jelačića do Bundeka, od bengalki i zviždaljki do saksofonista, saželi smo sve u jedan video koji možete pogledati ispod.

Više o norijadi pročitajte u sljedećim tekstovima:

[VIDEO] Pogledajte trenutak kad je maturant zasvirao poznati narodnjak na saksofonu pa dobio 200 kn

[VIDEO] Spektakularno: Maturanti školu pretvorili u klub i ludo se zabavili, zaplesala i nastavnica

Ovo morate vidjeti: Križevački maturanti svom nastavniku posvetili cijeli jedan dio norijade

Totalno drukčiji od drugih: Maturanti u Labinu za norijadu se odlučili provozati, pogledajte u čemu

Brašno potrebitima umjesto po ulicama: Maturanti Medicinske škole u Puli za norijadu čine dobra djela

Maturanti iz MIOC-a polažu ispit zrelosti na drugačiji način: Ni ove godine neće prosipati brašno na norijadi


Portal srednja.hr započeo je s projektom Brucoš 101 koji će vas upoznati sa čarima studentskog života. Naučit ćete sve o glavnim konceptima studiranja, a dobit ćete i najvažnije informacije o maturi i upisu na visoka učilišta. O svemu tome moći ćete čuti i na video konferenciji na našem YouTube kanalu koja se održava 27. svibnja s početkom u 10 sati. Pretplatite se na naš newsletter kako biste primali specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja te kako biste dobili podsjetnik o održavanju konferencije.