Pretraga

U ponedjeljak se odvija važan obrazovni događaj, evo zašto ga ne propustiti

A- A+

Ovog ponedjeljka, 7. studenog, održava se obrazovna konferencija pod nazivom Obrazovanje na prekretnici. Organizira ju portal srednja.hr, a održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Okupit će 28 govornika koji će kroz sedam panela i četiri predavanja govoriti o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav. Evo zašto ju ne želite propustiti!

Konferencija Obrazovanje na prekretnici održava se 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu | Foto: srednja.hr

Do konferencije Obrazovanje na prekretnici dijeli nas svega nekoliko dana. Riječ je o drugoj konferenciji u organizaciji portala srednja.hr koja će se održati u ponedjeljak, 7. studenog, u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. Program započinje registracijom gostiju i kavom dobrodošlice u 8:30, nakon čega posjetitelje očekuje dan ispunjen panelima, predavanjima i prilikama za umrežavanje. Cijeli program dostupan je ovdje. U nastavku donosimo tri razloga zašto ju nikako ne želite propustiti.

Konferenciju možete pratite uživo ili online

Ulaznice za konferenciju prodaju se putem Entria po cijeni od 350 kn (46,45 €). Za učenike i studente cijena ulaznica je 175 kn (23,23 €). Godišnji i mjesečni pretplatnici ulaznice mogu kupiti uz 50 % popusta. Konferencija se održava uživo, ali želite li ju pratiti online, možete i to. Postanite mjesečni ili godišnji pretplatnik portala srednja.hr, jer smo članovima svoje zajednice pretplatnika osigurali i mogućnost da konferenciju prate online, i to bez ikakvih dodatnih troškova. Više o tome pročitajte ovdje.

Informirajte se o aktualnostima u sektoru

Konferencija Obrazovanje na prekretnici ugostit će 28 govornika. Među njima su profesori, ravnatelji, čelni ljudi fakulteta i sveučilišta, drugi stručnjaci, ali i samih učenici i studenti koji će govoriti o aktualnim temama iz obrazovnog sektora. Program predviđa, među ostalima, panel o promjenama u visokom obrazovanju, deficitarnim nastavnim smjerovima i promjenama koje donosi novi Zakon o odgoju i obrazovanju. Neka od predavanja koja ćemo poslušati govorit će o odnosu povijesti i sukoba u Ukrajini, predviđanju sportskih rezultata koristeći znanstvene metode i premoštavanju generacijskog jaza između profesora i učenika.

Izdvojeni članak

Izdvojili smo sedam novosti u sektoru obrazovanja koje biste trebali pratiti

Prilika za umrežavanje s kolegama i kolegicama iz struke

Dolazak na konferenciju uživo idealna je prilika za umrežavanje. Razgovarajući s kolegama i kolegicama iz struke, možete se inspirirati i naučiti nešto novo, ali i otvoriti vrata novim prilikama. Za posjetitelje je u pauzama osigurano pokoje osvježenje. U pauzi za ručak, koja je idealna prilika za popričati s poznanicima ili nekim novim, osiguran je catering.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Povodom 11. rođendana portala organiziramo konferenciju srednja.hr+ Obrazovanje na prekretnici čiji program pogledajte ovdje. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a sve novosti možete pratiti putem rubrike Obrazovanje na prekretnici ili preko Facebook događaja ovdje.