Pretraga

U petak se održava obrazovni događaj godine: Evo ključnih informacija

A- A+

Obrazovni događaj koji će ugostiti ukupno 18 govornika – dekana, ravnatelja, profesora, obrazovnih stručnjaka, studenata i učenika, održat će za manje od tjedan dana. Riječ je o konferenciji Obrazovanje x AI koju organizira portal srednja.hr. Govornici i posjetitelji okupit će se 10. studenog u Algebra Spark Spaceu u Zagrebu. Donosimo najvažnije informacije.

Foto: srednja.hr

Do konferencije Obrazovanje x AI dijeli nas još manje od tjedan dana. Riječ je o događaju kojeg organizira portal srednja.hr povodom svog 12. rođendana. Održat će se 10. studenog u prostorima Algebra Spark Spacea u Zagrebu. Posjetitelje očekuje četiri panela i pet predavanja koja će, svaki na svoj način, govoriti o aktualnim izazovima pred kojima se nalazi naš obrazovni sustav kada je u pitanju implementacija umjetne inteligencije.

U nastavku možete pogledati program konferencije.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Izdvojeni članak

Donosimo pet razloga zašto biste trebali doći na srednja.hr+ konferenciju ‘Obrazovanje x AI’

Konferencija će ugostiti ukupno 18 govornika: profesora, ravnatelja, čelnih ljudi fakulteta i sveučilišta, drugih stručnjaka, ali i samih učenika i studenata. Program predviđa, među ostalima, panele o korištenju AI-ja na visokim učilištima, doprinosu poslovnog sektora strukovnom obrazovanju i načinu vrednovanja učenika i studenata. Neka od predavanja koja ćemo poslušati govorit će o odnosu znanosti i umjetne inteligencije, zdravstvenom odgoju i obrazovanju u Hrvatskoj te o ljudskom odnosu prema tehnologiji.

Događaj se održava uživo, a osiguran je i online prijenos. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn). Za učenike i studente cijena ulaznica je 25 € (188,36 kn). Cijena online ulaznice je 20 € (150,69 kn). Godišnji i mjesečni pretplatnici portala konferenciju mogu pratiti potpuno besplatno.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Srebrni partneri konferencije su Visoko učilište Algebra, Coca Cola HBC Adria, RIT Croatia, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i CARNET. Brončani partner konferencije je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Partneri konferencije su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Privredna banka Zagreb, Hrvatska zajednica županija i Kraš. Fizičke i online ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap