Pretraga

Ovo su dobitnici ulaznica za srednja.hr+ konferenciju ‘Obrazovanje x AI’

A- A+

Obrazovanje na prekretnici naziv je treće konferencije u organizaciji portala srednja.hr. Održat će se 10. studenog u Algebra Spark Spaceu u Zagrebu. Za svoje smo čitatelje organizirali darivanje u kojem smo planirali podijeliti 3 x 2 ulaznice za događaj, no zaprimili smo puno kvalitetnih prijava, stoga smo na kraju podijelili koju ulaznicu više!

Darovali smo vas ulaznicama za konferenciju Obrazovanje x AI | Foto: srednja.hr

Do konferencije Obrazovanje x AI nas dijeli još tjedan dana. Riječ je o trećoj konferenciji u organizaciji portala srednja.hr, a održat će se 10. studenog u Algebra Spark Spaceu u Zagrebu. Posjetitelje očekuje cjelodnevni program ispunjen panelima, predavanjima i prilikama za umrežavanje. Bavit ćemo se aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja, a ovogodišnja krovna tema bit će umjetna inteligencija, pa ćemo s našim gostima tako razgovarati o promjenama, prilikama i izazovima koje AI uvodi u obrazovanje. Cijeli program s 21 govornikom pogledajte ovdje.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Događaj se održava uživo, a osiguran je i online prijenos. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem platforme Entrio po cijeni od 50 € (376,73 kn). Za učenike i studente cijena ulaznica je 25 € (188,36 kn). Cijena online ulaznice je 20 € (150,69 kn). Godišnji i mjesečni pretplatnici portala konferenciju mogu pratiti potpuno besplatno.

Uključiti se u darivanje je bilo posve jednostavno. Uvjet je bio da nam se javite s kreativnom porukom i objasnite zašto želite doći. U pravilima darivanja smo objasnili kako dijelimo 3 x 2 ulaznice, no s obzirom na velik broj kvalitetnih prijava koje smo zaprimili, odlučili smo podijeliti 5 x 2 ulaznice.

Dobitnici su:

  • Maja Šarić
  • Petar Soldo
  • Elena Jug
  • Roko Jurić
  • Valentina Kiseljak

Zahvaljujemo svima koji su se uključili u darivanje, a dobitnicima čestitamo. O načinu preuzimanja ulaznica dobitnike ćemo informirati putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Srebrni partneri konferencije su Visoko učilište Algebra, Coca Cola HBC Adria, RIT Croatia, Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj i CARNET. Brončani partner konferencije je Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Partneri konferencije su Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Privredna banka Zagreb, Hrvatska zajednica županija i Kraš. Fizičke i online ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.