Pretraga

Uskoro počinje popularni Interliber: Ove godine učenike očekuje posebna novost

A- A+

Ljubitelji dobre knjige i ove jeseni dolaze na svoje – popularni sajam knjiga Interliber održavat će se od 12. do 17. studenog 2019. na Zagrebačkom velesajmu. Od ove godine posebna novost očekuje osmaše, srednjoškolce i studente –  na istom mjestu predstavljat će se najbolje hrvatske i svjetske srednje škole, fakulteti i drugi programi obrazovanja.

Iz arhive portala srednja.hr: Interliber 2017. / foto: Ivan Božić

Prošle je godine popularnim sajmom knjiga Interliber, prošetalo oko 130.000 posjetitelja. Najveća je to književna manifestacija u Hrvatskoj i platforma za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koja okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.

Izdvojeni članak

Pet stvari koje možeš raditi na Interliberu

I ove godine paviljone Zagrebačkog velesajma popunit će oko 300 izlagača, a sajam se održava od 12. do 17. studenog. Ondje knjigoljupce očekuju naslovi svjetskih i domaćih bestselera, ali i opsežna  ponuda stručne i poslovne literature, udžbenika i ostalih pomagala za daljnju izobrazbu.

Kako su priopćili organizatori, ove godine sprema se posebna novost za učenike. Uz sajam Interliber održat će se sajmovi obrazovanja za sve generacije: Sajam svjetskog obrazovanja i sajam Znanje i učenje. Na njima će se terminu 15. i 16. studenog predstavljati najbolje hrvatske i svjetske srednje škole, fakulteti, jezični tečajevi, programi za obrazovanje odraslih te dodatne stručne i poslovne edukacije.

Ulaz na Interliber i ove je godine besplatan za sve posjetitelje.

Pet stvari koje možeš raditi na Interliberu

Na Interliberu i ove godine Sajam svjetskog obrazovanja: Evo što sve tamo možete vidjeti