Pretraga

Naši pretplatnici mogu objavljivati vlastiti sadržaj na portalu, evo kako

Nedavno smo predstavili srednja.hr+ pretplatu kojom svojim pretplatnicima nudimo niz dodatnih pogodnosti. Pretplatnicima C razreda omogućili smo, između ostalog, samostalno objavljivanje sadržaja na našem portalu. Ovaj razred pretplate namijenjen je obrazovnim i znanstvenim institucijama te tvrtkama u području obrazovanja kojima želimo omogućiti veću vidljivost u hrvatskom medijskom prostoru.

Uveli smo pretplatu – postanite dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika! | Foto: srednja.hr

Nakon više od 10 godina rada i gotovo 40.000 objavljenih članaka, srednja.hr uvela je pretplatu. No, medijskom smo tržištu željeli ponuditi nešto drugačiji model pretplate. Svojim čitateljima – mahom učenicima, studentima i njihovim roditeljima, relevantne i stručne informacije koje kod nas pronalaze ne želimo naplaćivati. Ne zaključavamo sadržaj, a pretplatnicima koji nas odluče podržati nudimo dodatne mogućnosti koje će im olakšati praćenje obrazovnog sektora.

Ključne pogodnosti za pretplatnike

Neovisno o tome odaberete li A, B ili C razred pretplate, dobit ćete iskustvo čitanja portala s manje oglasa te pravo sudjelovati na našim događajima po povoljnijim cijenama, a i gledati ih online u pretplatničkom dijelu portala. Tu su i mogućnost primanja tjednog i maturantskog newslettera. Tjedni newsletter šaljemo ponedjeljkom prijepodne te on sadrži sažetak najvažnijih zbivanja u školstvu te visokom obrazovanju i znanosti proteklog tjedna. Ovdje možete vidjeti kako izgleda tjedni newsletter.

Maturantski newsletter namijenjen je učenicima završnih razreda srednje škole i njihovim roditeljima. Šaljemo ga periodično, a njime sažimamo najvažnije novosti oko provođenja mature i upisa na studije. Učenicima smo željeli olakšati praćenje rokova i važnih radnji koje moraju poduzeti prije pristupanja maturi, a pročitat će i iskustva učenika koji su ispitima već pristupili, kao i pitanja koja su im zadavala glavobolje te druge korisne tekstove. Ovdje možete pročitati više o maturantskom newsletteru.

srednja.hr+ pretplata razredi

Prikazani su razredi pretplate s pripadajućim pogodnostima | Foto: srednja.hr

Pretplatnici C razreda mogu sami objavljivati sadržaj

C razredu pretplate je jedinstvena mogućnost objavljivanja vlastitih vijesti na portalu srednja.hr. Ovaj razred pretplate namijenjen je obrazovnim i znanstvenim institucijama te tvrtkama koje djeluju u obrazovnom sektoru. Kao medij specijaliziran za obrazovanje i znanost, svjesni smo važnosti informiranja javnosti o temama kojima se ove institucije bave. Svjesni smo i koliko je važno da dobiju veću vidljivost u hrvatskom medijskom prostoru.

Nudeći mogućnost objavljivanja vlastitog sadržaja na našem portalu, omogućit ćemo upravo to, povezujući našu publiku i relevantne institucije na nov način. Svaku vijest naših pretplatnika pregledat će i odobriti uredništvo portala. Na taj način želimo održati visoku razinu kvalitete sadržaja kojeg portal objavljuje, a i našim pretplatnicima pomoći učinkovitije komunicirati. S našom ćemo zajednicom pretplatnika dijeliti svoje znanje stečeno kroz više od 10 godina djelovanja u medijima.

Izdvojeni članak

Nakon 11 godina i gotovo 40.000 članaka srednja.hr uvodi pretplatu za zajednicu

Kako objaviti vlastitu vijest?

Dodavanje vlastitog sadržaja uz srednja.hr+ pretplatu iznimno je jednostavno. Nakon što se uspješno registrirate kao pretplatnik C razreda, odnosno prijavite ako već imate postojeću pretplatu, posjetite svoj profil. Tamo ćete pronaći opciju ‘Dodaj vijest‘. Nakon što je odaberete, otvorit će vam se stranica za dodavanje vlastitog sadržaja. Potrebno je unijeti naslov, jednu fotografiju kojom će tekst biti opremljen te sam sadržaj teksta. Prozor za dodavanje teksta vam omogućava opcije za uređivanje sadržaja poput dodavanja podnaslova i poveznica.

Nakon što završite s uređivanjem teksta, odaberite ‘Pošalji‘. Nakon što uredništvo zaprimi vašu objavu i pregleda ju, pronaći ćete ju na naslovnici portala u rubrici srednja.hr+ zajednica. U prvoj godini pretplate, broj članaka koje pretplatnici mogu objaviti je neograničen. Zadržavamo pravo ne objaviti vašu vijest u slučaju da ona nije u skladu s uredničkom politikom portala srednja.hr.

Pretplatite se i postanite dio zajednice naših pretplatnika koji imaju pristup ovoj, ali i drugim pogodnostima. To možete učiniti putem ove poveznice. Često postavljana pitanja u vezi pretplate pronađite ovdje.

srednja.hr pretplata dodavanje vijesti

Prozor za dodavanje vlastitog sadržaja za pretplatnike | Foto: srednja.hr