Pretraga

Prvi dan od povratka u klupe prelaze na online nastavu, roditelji dobili apsurdnu poruku

A- A+

Nakon jesenskih praznika i dvodnevne online nastave u četvrtak i petak, neki učenici su od ponedjeljka ponovno u klupama. Na A model nastave vratili su se i učenici u Primorsko-goranskoj županiji, no učenici od 5. do 8. razreda matuljske Osnovne škole ‘Dr. Andrija Mohorovičić’ od danas su ponovno na nastavi.

Foto: srednja.hr

Na web stranicama OŠ ‘Dr. Andrija Mohorovičić’ u Matuljima sinoć je osvanula je obavijest kako učenici predmetne nastave od danas prelaze ponovno na online nastavu, samo dan nakon nastave uživo.

– Nastava za sve razredne odjele od 5. do 8. razreda održavat će se na daljinu elektroničkim putem od 9. studenog do 19. studenog Modelu C u realnom vremenu po redovnom rasporedu, piše u obavijesti škole.

Podsjetimo, Primorsko-goranska županija jedna je od onih u kojoj su se nakon jesenskih praznika i dvodnevne online nastave učenici vratili u klupe.

Kako prenosi Novi list, roditelji učenika informirani su o prelasku na online nastavu porukama putem Vibera u kojima se navodi i kako svi učenici od 5. do 8. razreda moraju u samoizolaciju do 20. studenog. To ih je, piše Novi list, posebno uznemirilo i odluku su smatrali apsurdnom s obzirom na to da su djeca tek od ponedjeljka u školi. No, informacija koju su roditelji dobili porukom, čini se, ipak nije točna.

– U dogovoru s epidemiologom i školskim liječnikom obavještavamo vas da ćete sutra tijekom dana dobiti detaljnije upute o postupanju s učenicima koji moraju biti u samoizolaciji, a koji po pravilima struke ne moraju, piše na web stranici škole.