Pretraga

Učenik u Vukovaru bacio pirotehničko sredstvo u učionici, popucala su stakla na prozorima

A- A+

Jučer je u popodnevnoj smjeni jedne vukovarske srednje škole atmosfera naglo uzburkana nakon što je učenik aktivirao pirotehničko sredstvo u učionici, prouzrokujući pucanje stakala na prozorima. Srećom nitko nije ozlijeđen, u slučaj je uključena policija, a istraga je u tijeku kako bi se rasvijetlile sve okolnosti ovog iznenadnog incidenta.

zapaljena petarda u ruci

foto: Canva

Nakon fizičkog napada na maloljetnike i uhićenja petorke nasilnika, vukovarska policija i dalje nije odahnula jer je stigla vijest o novom događaju. Naime, jedan je učenik aktivirao pirotehničko sredstvo u učionici, nakon čega su popucala stakla na prozorima, potvrdili su iz vukovarsko-srijemske policije.

Policiju je o događaju obavijestio djelatnik jedne srednje škole u Vukovaru rekavši kako je netko oštetio prozor u učionici. Pirotehničko sredstvo u pitanju je najvjerojatnije petarda, ali sigurno je da ju je aktivirao učenik.

Izdvojeni članak
tučnjava, dva muškarca se tuku

Žrtva napada u Vukovaru: ‘Vikali su ‘vadite nož’ i prijetili mojem prijatelju da će ga baciti u rijeku’

– Brzo su intervenirali policijski službenici i prema prvim informacijama saznali smo da je od strane učenika aktivirano pirotehničko sredstvo koje je oštetilo prozore te pritom nitko nije ozlijeđen, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.

Za kraj, napomenuli su kako je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja nakon kojega će biti više podataka, rekli su iz policije.