Pretraga

Brucošijade ne prestaju ni nakon prvih kolokvija! Pogledajte što vas čeka već od večeras

A- A+

Razdoblje prvih kolokvija studente ne sprječava u tulumarenju. Iako se bliži kraj studenog, brucošijade još uvijek traju. Već večeras održat će se prva ovotjedna, a u četvrtak i petak očekuju nas još dvije. Osim brucošijada fakulteta održavaju se i brucošijada Šibenčana te Noć Zadrana na kojoj će tradicionalno zabavljati Mladen Grdović.

Brucošijada Ekonomskog fakulteta 2014. / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

Besplatna brucošijada za brucoše Rudarsko geološko naftnog fakulteta održava se večeras u Hollywood vanity clubu. Ostali studenti karte mogu kupiti ispred referade RGN-a po cijeni od 20 kuna. Nezaboravni trash hitovi, te pokoja strana nota najavljen je glazbeni repertoar.

Hrvatski studiji svoju brucošijadu imaju u četvrtak. Drugu godinu za redom održava se u Sax-u, a okupljene će zabavljati Dj DaDoo. Cijena ulaznice je 10 kuna, a ako se ipak u zadnji čas odlučite da želite ići, na ulazu ćete platiti 20 kuna.
– Ima li boljeg načina za slavlje (ili žalovanje) nakon prve ture kolokvija od Bruco(sa)šijade Hrvatskih studija, pitaju se organizatori.

Studenti Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Muzičke akademije zajedničku brucošijadu imaju u petak u Tvornici kulture.

– U backstageu mašu lepezom žanrova koja će ugoditi i najizbirljivijem uhu; ‘oćeš pop mainstream, trash, ex-yu ili malo tvrdog techna, bit će ti dobro kako god okreneš! U Velikom pogonu atmosferu će održavati Jeboton, Yellow Buzz, Peglica, Muzika za dobar đir i DJ Perki, dok će u Malom pogonu svirati DJ Wenger, DJ OUT, Riđički, DJ Klopp i DJ Weltschmerz, najavljuju studenti produkcije koji organiziraju ovaj događaj.

Ulaznice su 25 kuna prije, a 35 kuna na dan tuluma. U prodaji su putem entrio.hr sustava ili na nekom od prodajnih mjesta koje je navedeno na Facebook eventu.

Osim brucošijade akademija, u petak se organiziraju i dvije večeri studenata koje organiziraju njihovi lokalni klubovi.

Klub zadarskih studenata tako tradicionalno priprema Noć Zadrana na kojoj će u Clubu Roko pjevati Mladen Grdović. Baš u petak je i Dan grada Zadra pa će Zadrani imati dobre razloge za slavlje. Cijena karte u pretprodaji iznosi 40 kuna, a svi članovi kluba imaju besplatan ulaz.

Klub Šibenčana organizira Brucošijadu šibenskih studenata – Trešijadu. Mjesto radnje je podrum kluba, a potom klub Klub. Svirat će trash, ulaz je 20 kuna, a dress code je, tradicionalno, loše košulje.