Pretraga

Ne žele na maturalac bez svojih kolega pa uz svirku skupljaju novac: Večeras im u tome možete pomoći

A- A+

Maturalna putovanja velik su trošak za roditelje i mnogi si ih zapravo ne mogu priuštiti. Učenici Klasične gimnazije u Zagrebu sada već tradicionalno uskaču u pomoć svojim kolegama jer im ne pada na pamet da bez njih otputuju na maturalac u Grčku. Zato će večeras, uz dobru rock svirku, prikupljati novac kako bi pomogli svojim prijateljima u plaćanju jednog od važnijih događaja tijekom đačkog doba.

Rock Out humanitarac Klasične gimnazije

– Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete, stoji u najavi koncerta Rock Out humanitarac, kojeg večeras organiziraju učenici Klasične gimnazije u Zagrebu.

Izdvojeni članak
ljudi sjede oko vatre na plaži

To se zove sloga: Žele da čitav razred ide na maturalac pa pokrenuli genijalnu akciju

Koncert već tradicionalno organiziraju s ciljem prikupljanja sredstava za sufinanciranje maturalnog putovanja učenicima koji si ga nisu u mogućnosti priuštiti.

– Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi, poručuju klasičari.

Večerašnji koncert održava se od 20 sati u Sax-u. Uspješno se održava treću godinu zaredom, a na njemu će večeras nastupiti bendovi KGB, Bordeaux i Adelfi. 

Preporučena donacija je 10 kuna, no svakako možete participirati i s nešto više kuna. Sve informacije o večerašnjem koncertu možete pratiti na Facebook eventu.