Pretraga

I treća županija promijenila mjeru za škole, novi režim nastave od idućeg tjedna

A- A+

Osim Istarske i Varaždinske, odluku o nastavi u idućem tjednu donijela je danas i Brodsko-posavska. Isto kao u Varaždinskoj, i ondje se prekida online nastava i svi se učenici vraćaju u klupe.

foto: pixabay

– Stožer CZ Brodsko-posavske županije je na svojoj jučer održanoj online sjednici, zbog značajnog poboljšanja epidemiološke situacije na području Brodsko-posavske županije, donio zaključak o načinu organizacije nastave u osnovnim i srednjim školama na području Brodsko-posavske županije u razdoblju od 17. svibnja do kraja školske 2020./2021. godine. Učenici se od ponedjeljka vraćaju u školske klupe te će se nastava za sve razrede svih osnovnih i srednjih škola odvijati po Modelu A (nastava u učionici), priopćeno je danas iz Brodsko-posavske županije.

Podsjetimo, do sada su u toj županiji na nastavi uživo bili samo učenici od 1. do 4. razreda osnovne i maturanti. Poviše navedena odluka znači da će se u klupe idući tjedan vratiti osnovci od 5. do 8. razreda te učenici od 1. do 3. razreda srednje.

Istu odluku o povratku svih učenika u škole danas je donijela Varaždinska županija. S druge strane, u Istarskoj se u ponedjeljak u klupe vraćaju samo učenici od 5. do 8. razreda osnovnih, dok će se online nastava za srednjoškolce od 1. do 3. razreda prekida tek 24. svibnja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap