Pretraga

10 srednjoškolskih programa u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

A- A+

Ljetni praznici učenika u punom su jeku, a mi predstavljamo koje su srednjoškolske smjerove upisali oni najbolji u Krapinsko-zagorskoj županiji. Tako je na vrhu liste po broju prosječnih bodova zabočka Gimnazija Antuna Gustava Matoša, odnosno tamošnji smjer opće gimnazije, a u pet najboljih nalazi se samo jedan strukovni smjer i to tehničar za računalstvo. U nastavku pogledajte cijelu listu programa s najvećim brojem prosječnih bodova upisanih u ovoj županiji.

www.ss-krapina.skole.hr

I ove godine po županijama predstavljamo škole koje su upisali učenici s najvećim brojem bodova. Već smo predstavili neke županije poput Splitsko-dalmatinske ili Osječko-baranjske, a sada je na redu Krapinsko-zagorska.

U toj županiji najveći prosječni broj bodova upisanih ima program opće gimnazije u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša Zabok. Prosječni broj bodova u tom programu je 77,28 bodova, a najmanji broj bodova upisanog bio je 69,66. Na drugom je mjestu pak opća gimnazija Srednje škole Krapina s prosječnim brojem bodova od 76,99 bodova. Na trećem mjestu ponovno je Srednja škola Krapina, ali s programom prirodoslovno-matematičke gimnazije. Za taj smjer prosječni broj bodova upisanih bio je 76,59, a najmanji broj bodova upisanog jest 63,66.

Kada pogledamo podatke od prošle godine, Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok isto je bila na prvom mjestu, no s programom prirodoslovno-matematičke gimnazije koji je ove godine na šestom mjestu. Prvi strukovni smjer po prosječnom broju bodova upisanih je na petom mjestu te je riječ o tehničaru za računalstvo u Srednjoj školi Krapina. Za taj program prosječni broj bodova bio je 75,97, a najmanji broj bodova upisanog bio je 71,84.

Ispod možete pogledati cijelu tablicu. Kao i u slučaju ostalih županija, prvo je u tablici naveden naziv škole, zatim program te prosječni broj bodova upisanih, broj bodova prvog na listi i broj bodova posljednjeg na upisima u 2023.

10 srednjoškolskih programa u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Krapinsko-zagorskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova | izvor podataka: MZO

Podatke za ostale do sada objavljene županije čitajte ispod:

20 srednjoškolskih programa u Zagrebu koje su upisali učenici s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Splitsko-dalmatinskoj županiji koje su upisali osmaši s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Primorsko-goranskoj županiji koje su upisali osmaši s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Zagrebačkoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Karlovačkoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Požeško-slavonskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova 

10 srednjoškolskih programa u Osječko-baranjskoj županiji koje su upisali učenici s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koje su upisali osmaši s najviše bodova

10 srednjoškolskih programa u Varaždinskoj županiji koje su upisali osmaši s najviše bodova