Pretraga

[FOTO] Pogledajte kako su se ovi maturanti maestralno oprostili od omiljene razrednice

A- A+

Zadnji dani nastave u srednjoj školi nerijetko su emotivni, kako za učenike, tako i za nastavnike. Jedna generacija ljudi koje obrazuješ i odgajaš odlazi u odrasli život. A da učenici te posljednje dane u školskim klupama uspiju učiniti za nastavnike i nastavnice još emotivnijima, pokazuje i slučaj porečkih maturanata.

https://www.facebook.com/Zmiric.Zoran/posts/5420711137940188

Fotografiju koju vidite gore na svojoj je službenoj Facebook stranici objavio naš pisac Zoran Žmirić. Radi se o transparentu koji su učenici Srednje škole Mate Balote iz Poreča posvetili svojoj omiljenoj razrednici.

– Ona je prihvatila svaki dio nas i nikada nije tražila da se mijenjamo, a promijenila nas. Anči. Vaši ljudići <3, ispisano je na transparentu koji je izvješen pored putokaza za centar Poreča.


Naši su reporteri Ramona Šćuric i Matej Markovinović proveli cijelu norijadu sa zagrebačkim maturantima, a o situaciji na terenu izvještavali smo iz minute u minutu. Što se sve događalo tijekom dana i kako su maturanti proslavili svoj dan diljem države, pročitajte ovdje.

Najbolje trenutke sa zagrebačke norijade, koju su naši reporteri detaljno pratili, također ne želite propustiti. Od Trga bana Jelačića do Bundeka, od bengalki i zviždaljki do saksofonista, saželi smo sve u jedan video koji možete pogledati ispod.

Više o norijadi pročitajte u sljedećim tekstovima:

[FOTOGALERIJA] Pogledajte najbolje natpise na majicama maturanata

[VIDEO] Pogledajte trenutak kad je maturant zasvirao poznati narodnjak na saksofonu pa dobio 200 kn

[VIDEO] Spektakularno: Maturanti školu pretvorili u klub i ludo se zabavili, zaplesala i nastavnica

Ovo morate vidjeti: Križevački maturanti svom nastavniku posvetili cijeli jedan dio norijade

Totalno drukčiji od drugih: Maturanti u Labinu za norijadu se odlučili provozati, pogledajte u čemu

Brašno potrebitima umjesto po ulicama: Maturanti Medicinske škole u Puli za norijadu čine dobra djela

Maturanti iz MIOC-a polažu ispit zrelosti na drugačiji način: Ni ove godine neće prosipati brašno na norijadi


Portal srednja.hr započeo je s projektom Brucoš 101 koji će vas upoznati sa čarima studentskog života. Naučit ćete sve o glavnim konceptima studiranja, a dobit ćete i najvažnije informacije o maturi i upisu na visoka učilišta. O svemu tome moći ćete čuti i na video konferenciji na našem YouTube kanalu koja se održava 27. svibnja s početkom u 10 sati. Pretplatite se na naš newsletter kako biste primali specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja te kako biste dobili podsjetnik o održavanju konferencije.