Pretraga

Ne želite ih propustiti: Izdvojili smo sedam vijesti koje je objavila naša zajednica pretplatnika

A- A+

Studentski dom u Varaždinu svoje je stanare nedavno obradovao masažnim foteljama. Studenti FOI-ja osmislili su pametnu posudu za biljke i pokrenuli startup. Platforma ispravi.me objavila je najčešće gramatičke greške koje smo činili prošle godine. Ovo su samo neke od vijesti koje su objavili članovi naše zajednice pretplatnika. Naši pretplatnici, inače, mogu samostalno objavljivati vijesti na našem mediju, a mi smo izdvojili neke koje ne želite propustiti.

Od nedavno imate mogućnost pretplaćivanja na portal srednja.hr. No, neovisno o tome jeste li naš pretplatnik ili ne, sve što objavimo možete čitati bez ograničenja. Umjesto zaključavanja sadržaja, čitateljima koji nas u radu podrže pretplatom ponudili smo niz dodatnih pogodnosti.

Pretplatu smo podijelili u tri razreda. A razred namijenjen je učenicima, studentima i umirovljenicima, a u njegovu je cijenu uračunat popust. B razred je namijenjen fizičkim osobama, dok je C razred osmišljen za institucije i tvrtke iz područja obrazovanja.

Mogućnost pretplate dostupna je u godišnjem trajanju, a za A i B razred, i u mjesečnom. Detalje pretplate, kao i informacije o cijenama, pronađite ovdje.

Izdvojeni članak

Sve novosti oko mature na jednom mjestu: Evo kako izgleda naš maturantski newsletter

Jedna od pogodnosti je i objavljivanje vlastitih vijesti

Određene pogodnosti, kao što su čitanje sadržaja portala uz manje oglasa i pristup posebno kreiranim newsletterima, dobit će svi pretplatnici, neovisno o tome koji razred odaberu. Posebna pogodnost je mogućnost objavljivanja vlastitih vijesti na našem mediju koju stječu pretplatnici C razreda. Više o mogućnosti objavljivanja vlastitih vijesti pisali smo i ovdje.

Svjesni smo koliko je tvrtkama i institucijama u obrazovanju važno doći do njihove ciljne publike – mladih ljudi, njihovih roditelja, kao i obrazovnih stručnjaka. Upravo je to publika koju okupljamo na svom portalu. Uvođenjem mogućnosti objavljivanja vlastitih vijesti, relevantne institucije do njih mogu doći lakše nego prije. Svojoj smo publici, s druge strane, željeli olakšati povezivanje s tvrtkama i institucijama koje su važne za njihovo obrazovanje.

Sve vijesti koje objave članovi naše zajednice možete pratiti u rubrici srednja.hr+ zajednica koja je dostupna i na našoj naslovnici. Neke od njih koje ste možda propustili odlučili smo posebno izdvojiti, pa tako u nastavku pronađite najzanimljivije vijesti koje su u proteklom razdoblju objavili članovi naše zajednice.

Izdvojeni članak
SC varaždin

Studente nakon praznika dočekalo iznenađenje u domovima: Dobili su masažne fotelje

Izdvojeni članak
choncha FOI

Studenti FOI-ja osmislili pametnu IoT posudu za biljke i pokrenuli startup

Izdvojeni članak
tipkanje_ispravi.me

Izašao popis najčešćih pravopisnih pogrešaka u 2022.: ispravi.me uvodi nove funkcionalnosti

Oceanov europski izazov i kako volontirati i putovati po Europi

U šok završnici, studenti TVZ-a po treći put zaredom osvajaju Student Esports Tournament!

Sudjelovanje mladih: Hrvatsko iskustvo je da nema 85% savjeta mladih, a norveško?

IRIM provodi istraživanje o opterećenosti učenika u hrvatskim srednjim školama – uključiti se mogu svi!


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje, a pretplatite se putem ovog linka.