Pretraga

IRIM provodi istraživanje o opterećenosti učenika u hrvatskim srednjim školama – uključiti se mogu svi!

A- A+

IRIM (Institut za razvoj i inovativnost mladih) provodi istraživanje o opterećenosti učenika u hrvatskim srednjim školama.

Cilj im je detaljno istražiti ovu tematiku jer ih zanima stvarno opterećenje srednjoškolskih učenika. Ono ne utječe samo na učenike i njihove rezultate, već i na nastavnike i cijeli školski sustav. Zbog toga su u procesu prikupljanja rezultata ankete koju mogu ispuniti svi roditelji srednjoškolske djece.

Anketa je dostupna ovdje: https://bit.ly/OpterecenjaUcenikaUSrednjimSkolama

IRIM je neprofitna udruga sa sjedištem u Hrvatskoj koja je razvila i provodi najveći izvannastavni obrazovni program u Europi – kroz pokret Croatian Makers s dosegom od više od 300.000 djece samo u Hrvatskoj. Fokus joj je većinom na rad s djecom osnovnoškolske dobi kroz projekte robotike i programiranja, ali u nekoliko projekata sudjeluju i srednje škole i udruge s djecom srenjoškolske dobi.

Ako ste zainteresirani uključiti se u neki od projekata, za početak provjerite sudjeluje li vaša srednja škola u projektima Generacija NOW ili Junior Engineer Academy. Provjeriti možete i sudjeluje li vaša lokalna knjižnica u IRIM-ovim projektima jer su opremili više od 100 knjižnica u Hrvatskoj mikroračunalima, a dio i 3D pisačima koje svi mogu koristiti.

Za sve detaljnije informacije, pogledajte web stranicu CroatianMakers.hr.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap