Pretraga

Sve novosti oko mature na jednom mjestu: Evo kako izgleda naš maturantski newsletter

A- A+

Portal srednja.hr krajem prošle godine uveo veliku novinu – mogućnost pretplate. Unatoč tome, sadržaj portala nismo zaključali, već smo svojim pretplatnicima odlučili ponuditi dodatne pogodnosti. Jedna od njih je i maturantski newsletter, a u nastavku možete pogledati kako on izgleda. S pretplatom nećete propustiti niti jedan detalj oko državne mature o kojoj godišnje portal srednja.hr napiše 300 članaka.

Pretplatom na srednja.hr+ dobivate tjedni newsletter sa svim najbitnijim tjednim vijestima iz obrazovanja!

Portal srednja.hr nedavno je uveo mogućnost pretplate. Time smo čitateljima koji žele podržati nezavisno i specijalizirano novinarstvo omogućili nov način da to učine. Naši pretplatnici, kao i mi, smatraju da je transparentnost obrazovnog sustava važna. Pretplatom smo stvorili zajednicu čitatelja koji podržavaju naše djelovanje ka upravo tom cilju.

Tri modela pretplate na srednja.hr sadržaj

Uveli smo mogućnost pretplate, ali sadržaj portala nismo zaključali. To znači da ćete u svakom trenutku moći pročitati neograničen broj naših članaka. Na taj način svojim čitateljima, u prvom redu učenicima i studentima, nastavljamo pružati važne informacije o njihovom obrazovanju. Umjesto zaključavanja sadržaja, odlučili smo se na nešto novo u hrvatskom medijskom svijetu.

Svojim smo pretplatnicima osigurali niz dodatnih pogodnosti koje ostvaruju ovisno o svom razredu pretplate. A razred pretplate namijenjen je učenicima, studentima, ali i umirovljenicima. B razred namijenjen je fizičkim osobama, dok je C razred osmišljen za institucije i tvrtke koje djeluju u području obrazovanja.

Uz mogućnost godišnje pretplate, pretplatnici A i B razreda mogu odabrati i opciju mjesečne pretplate. Mjesečna pretplata za A razred iznosi 4 €, a za B razred 5 €. Pretplatu možete otkazati u svakom trenutku bez naplaćivanja naknade.

srednja.hr+ pretplata razredi

Prikazani su razredi pretplate s pripadajućim pogodnostima | Foto: srednja.hr

Maturantski newsletter za sve važne informacije o državnoj maturi na jednom mjestu

Svi pretplatnici, neovisno o razredu kojeg odaberu, imat će iskustvo čitanja portala s manje oglasa, kao i pravo primanja dva specijalizirana newslettera. Uz tjedni newsletter sa sažetkom najvažnijih tema iz svijeta obrazovanja o kojem smo pisali ovdje, tu je i poseban newsletter posvećen državnoj maturi i upisima na studije.

Maturantski newsletter šaljemo periodično, a u njemu sažimamo sve važne informacije i novosti koje maturantima trebaju za uspješno polaganje ispita. Upozoravamo na promjene oko polaganja ispita, pravovremeno izvještavamo o svim rokovima, analiziramo ispitne kataloge i donosimo iskustva učenika.

Novosti oko državne mature ne prate samo maturanti, već i oni zaslužni za njenu provedbu, kao i roditelji učenika. Ovaj newsletter je stoga dobro rješenje za ravnatelje i ispitne koordinatore koji se moraju brinuti o svim detaljima državne mature, kao i za roditelje koji su zainteresirani za 300+ članaka koje godišnje objavimo o državnoj maturi. Pretplatnici će kroz newsletter biti u tijeku sa svim najnovijim informacijama o državnoj maturi i mogućnostima upisima na visoka učilišta.

U nastavku možete vidjeti kako izgleda maturantski newsletter kojeg su našli pretplatnici primili proteklog tjedna.

Pregled vijesti o državnoj maturi

Maturanti kojima je ljetos poništen ispit tužili NCVVO: Jedan je na test napisao svoj mail

Ministar o državnoj maturi: Bez obzira što studirate, morate znati hrvatski jezik

Prvo sveučilište objavilo natječaj za upis maturanata, pogledajte koliko je mjesta na svakom studiju

Analize ispitnih kataloga za maturu

[Matura ’23] Manje od tri minute po zadatku za rješavanje Povijesti, evo što morate naučiti za ispit

[Matura ’23] Kako izgleda ispit iz Geografije? Imate 90 minuta da točno riješite 42 zadatka

[Matura ’23] Na maturi iz Likovnog očekuje vas 57 zadataka, izašao i popis djela za analizu

[Matura ’23] Poznato kako će izgledati ispit iz Filozofije, objavljeno i koje će se izborno područje ispitivati

[Matura ’23] Za rješavanje 51 zadatka maturanti će na Glazbenom imati 90 minuta, evo kako se pripremiti za ispit

[Matura ’23] Vjeronauk i Etika među manje su popularnim ispitima mature: Evo kako će izgledati za one koji ih ipak prijave

[Matura ’23] Prijavit ćete Logiku na maturi? Ispit sadrži 20 zadataka, a trajat će čak 150 minuta


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje, a pretplatite se putem ovog linka.