Pretraga

Škole, pretplatite se sada i darujemo vas pretplatom do kraja 2024. godine

A- A+

Kao medij koji obrazovni sektor prati već gotovo 12 godina, dobro znamo kako djelatnike u obrazovanju i ove nastavne godine čeka puno posla. Uz njih ćemo biti svo to vrijeme. O školstvu godišnje napišemo preko 2.000 članka, a čitatelje koji se pretplate podržavamo i na druge načine. Svi koji uzmu godišnju pretplatu do kraja rujna, dobit će tri mjeseca pretplate gratis. Osim toga, našu pretplatu možete isprobati na mjesec dana po simboličnoj cijeni, a svi novi pretplatnici dobit će jednu ulaznicu za našu veliku godišnju konferenciju potpuno besplatno.

srednja.hr pretplata

srednja.hr pretplata školama nudi posebne mogućnosti | Foto: srednja.hr

Vraćamo se školskim hodnicima, klupama i zbornicama. Početak je još jedne nastavne godine, a pred učenicima i obrazovnim stručnjacima je puno posla. Kao portal koji prati obrazovni sektor, toga smo jako dobro svjesni.

Svake školske godine objavimo više od 2.000 članaka o školstvu. Pratimo novosti iz sustava, rad nastavnika, uspjehe učenika. Analiziramo promjene i reforme, komentiramo ih, a doznajemo i vaša mišljenja. Ravnatelje i ispitne koordinatore pravovremeno informiramo o svim događajima oko državne mature.

Kod nas prvi saznajete provjerene informacije o obrazovnom sustavu. Kao i vama, obrazovanje nam je posao i dio života. Uz vas smo cijele školske godine, a čitateljima koji nas podržavaju pretplatom, osigurali smo i niz dodatnih pogodnosti. U tijeku je rujanska Back2School akcija u kojoj uz svoju pretplatu dobivate još više.

Škole, pretplatite se sada, darujemo vas

Sve koji se odluče pretplatiti odabirući godišnju pretplatu darujemo s tri dodatna mjeseca pretplate. Dakle, pretplatite li se sad, vaša će pretplata biti aktivna sve do kraja 2024. godine.

Želite li prvo probati mogućnosti naše pretplate i uvjeriti se da je ona za vas, možete odabrati mjesečnu pretplatu po cijeni od 1 € za učenike i studente, odnosno 2 € za sve ostale. Uz to, sve koji se pretplate do 30. rujna, darujemo jednom ulaznicom za našu veliku godišnju konferenciju. Ona će se ove godine održati 10. studenog, a više o tome što nas čeka pročitajte ovdje.

Izdvojeni članak
srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI

Zabilježite ovaj datum: Velika konferencija portala srednja.hr vraća se 10. studenog

Kako se pretplatiti u Back2School akciji?

Pretplatnici, inače, biraju između tri razreda pretplate. A razred namijenjen je učenicima i studentima, B razred fizičkim osobama, a C razred školama i ostalim obrazovnim institucijama, kao i tvrtkama. Pretplatnici u A i B razredu biraju između mjesečne i godišnje pretplate, dok je u C razredu dostupna samo godišnja. Više doznajte ovdje.

Želite li isprobati mjesečnu pretplatu u A ili B razredu po povoljnijoj cijeni, najprije posjetite našu stranicu za registraciju pretplatnika. Odaberite željeni razred pretplate, a potom u polje za unos koda za popust upišite odgovarajući kod:

  • back2schoolA, za pretplatnike A razreda s kojim će prvi mjesec pretplate platiti samo 1 €
  • back2schoolB, za pretplatnike B razreda s kojim će prvi mjesec pretplate platiti samo 2 €

Unesite ostatak svojih podataka i odaberite ‘Pretplati se’, i to je to.

Svi koji se žele kupiti godišnju pretplatu, ne moraju upisivati kod za popust. Pretplata će im automatski vrijediti do kraja 2024. godine.

Koje su prednosti za pretplatnike?

Uz pogodnosti koje ostvarujete pretplatite li se do kraja rujna u našoj Back2School akciji, tu su i one koje su našim pretplatnicima dostupne i inače. Kao pretplatnici ćete sadržaj portala čitati uz manje oglasa, posjećivati naše događaje po nižoj cijeni ili ih pratiti besplatno online i čitati specijalizirane newslettere.

Primat ćete tjedni newsletter s pregledom ključnih vijesti iz obrazovanja, a tu je i maturantski newsletter s najvažnijim novostima oko državne mature. Pretplatnici u C razredu imaju i jedinstvenu mogućnost samostalnog objavljivanja vijesti na našem portalu, a više o tome pročitajte ovdje.

Uz sve to, važno je reći da uvođenjem pretplate sadržaj portala nismo zaključali. Svi naši članci dostupni su svim čitateljima.

Pretplatite se sada i iskoristite prednosti naše Back2School akcije. Budite uz nas i uđite uspješno u još jednu nastavnu godinu!


Postanite i vi dio srednja.hr+ zajednice pretplatnika koji podržavaju neovisno specijalizirano novinarstvo. Više o pretplati doznajte ovdje, a pretplatite se putem ovog linka.