Pretraga

Zabilježite ovaj datum: Velika konferencija portala srednja.hr vraća se 10. studenog

Obrazovanje x AI. Upravo je to naziv treće velike konferencije koju, povodom svog dvanaestog rođendana, organizira portal srednja.hr. Održat će se 10. studenog u Algebra Spark event Spaceu u Zagrebu, a okupit će vodeće stručnjake i donositelje odluka u obrazovanju.

srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI

srednja.hr+ konferencija Obrazovanje x AI | Foto: srednja.hr

srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI, naziv je velikog obrazovnog događaja koji organiziramo povodom dvanaestog rođendana portala. Ove će se godine održati 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space u Zagrebu.

Kao i na dosadašnjim izdanjima konferencije, bavit ćemo se aktualnim temama iz školstva i visokog obrazovanja. Jedna od njih bit će i umjetna inteligencija, pa ćemo tako razgovarati, između ostalog, o promjenama, prilikama i izazovima koje AI uvodi u obrazovanje.

Očekuje nas cjelodnevni program ispunjen panelima i predavanjima obrazovnih stručnjaka, ali i vrijeme za upoznavanje i zakusku. Sve započinje registracijom gostiju u 8:30 sati, a završava u 17 sati. Okupit ćemo vodeće stručnjake i donositelje odluka u obrazovanju koji će s nama podijeliti svoje znanje i iskustvo.

Konferencija će se održati uživo, a pretplatnici portala srednja.hr moći će ju pratiti i online. Pretplatnicima pripremamo i druge pogodnosti, poput besplatnih ulaznica za konferenciju, a više o pretplati pročitajte ovdje.

Što sve uključuje kupnja ulaznice?

Ulaznicu u early bird prodaji možete kupiti po cijeni od 40 €, dok ona za učenike i studente iznosi 20 €. Early bird prodaja traje do kraja rujna, nakon čega će cijena ulaznica rasti. Puna cijena ulaznice iznosit će 50 €, odnosno 25 € za učenike i studente. Svoju ulaznicu osigurajte na vrijeme putem sustava Entrio.

Kupnjom ulaznice osiguravate:

  • fizičko sudjelovanje na konferenciji, pristup svim predavanjima i panelima;
  • gift bag koji omogućuju partneri konferencije;
  • ručak;
  • kave u pauzama.

Sve novosti o srednja.hr konferenciji, programu i ulaznicama pratite ovdje. Kako vam niti jedna ne bi promaknula, pridružite se Facebook događaju konferencije i naravno, zabilježite 10. studeni u svojim rokovnicima!

Svi događaji na kojima će biti javni dužnosnici će biti besplatno dostupni online široj javnosti.


srednja.hr+ konferencija: Obrazovanje x AI koju organiziramo povodom 12. rođendana portala održat će se 10. studenog u prostoru Algebra Spark event Space. Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava ovdje, a prodaja po early bird povoljnijim cijenama traje do kraja rujna. Sve novosti možete pratiti u rubrici Obrazovanje x AI ili preko Facebook događaja ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap