Pretraga

VIDEO: Papiri za ravnatelja Agencije šalju se na USB-u, nastavnik vikao na učenike – ovo su vijesti tjedna

A- A+

U proteklom tjednu objavljen je natječaj za ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje, a dokumentaciju treba slati poštom i na USB-u. Zagrebačko Sveučilište objavilo je natječaj za Erasmus+ razmjene i Rektorovu nagradu, a u Tehničkoj školi Požega nastavnik je vikao na učenike. Pap će četvrti put biti dekan Grafičkog, a Hrvatski sabor privremeno seli u prostore Hrvatskog vojnog učilišta.

newsflash 19.2.

Newsflash | foto: Pixabay, Grafički fakultet u Zagrebu, TikTok

I ovog tjedna pripremili smo Newsflash, odnosno pregled vijesti na našem portalu u zadnjih tjedan dana. Objavljen je natječaj za ravnatelja Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a zanimljivo je da se papirologija mora slati poštom i još staviti na USB.

Zagrebačko Sveučilište objavilo je natječaj za Erasmus+ razmjene studenata, kao i natječaj za Rektorovu nagradu. Prijave za nju su do kraja kolovoza jer je ispunjen zahtjev Studentskog zbora o produljenom roku prijava. U Tehničkoj školi Požega nastavnik je počeo vikati na učenike, a jedan učenik sve je snimio. Ravnatelj je potvrdio da se provode razgovori s roditeljima i nastavnikom. Zbog incidenta pozvana je hitna i policija.

Izdvojeni članak
učenici 2.h razreda, kuhari srednja strukovna škola vinkovci

Video: Kako iskoristiti ostatke ručka od dana prije? Učenici nam pripremili ukusno jelo od ostataka

Pisali smo i da su osmijeh, iniciranje razgovora i gledanje u oči tragovi da se nekom sviđate, ali i tragovi za izgradnju prijateljskog odnosa. U NSK u Zagrebu od utorka do četvrtka možete vratiti knjigu bez plaćanja zakasnine. Klaudio Pap, bliski Borasov suradnik, četvrti će put postati dekan Grafičkog fakulteta u Zagrebu. Upravo on omogućio je bivšem rektoru Borasu drugi rektorski mandat kada mu je dao posao na Grafičkom.

Hrvatski sabor privremeno zbog obnove zgrade na Markovom trgu seli u Hrvatsko vojno učilište dr. Franjo Tuđman na Črnomercu. Umirovljenik s 95 godina magistrirao je u Londonu, a učenici su ovog tjedna na drugom dijelu zimskih praznika. Objavljena je i probna matura za maturante, a još uvijek se možete prijaviti na naše natječaje za posao. Newsflash možete pogledati u videozapisu ispod.