Pretraga

Online kvizovi u vrijeme izolacije: Stigao je novi update!

A- A+

Izolirani smo i svi smo, uglavnom, doma. Stiglo je neko potpuno drugačije vrijeme na koje se trebamo priviknuti kako bismo zdravo preživjeli ovu pandemiju. U ovom periodu izolacije svakodnevica se može činiti prilično monotono i zato je potrebno pronaći dobar izvor zabave. A online kvizovi sada su najbolji način za učenje i zabavu!

kvizovi.srednja.hr

Ulogiraj se i kreni otkrivati nova znanja!

Premda smo i ranije koristili Internet kao izvor zabave, informacija i edukacije, sustiglo nas je vrijeme kada je to postala glavna dnevna aktivnost. Razne aplikacije, stranice, video formati, blogovi – sada nas sve to zanima, možda i više nego ranije, a aktivnost na društvenim mrežama veća je nego ikad.

Dobar način za iskoristiti vrijeme online je i rješavanje kvizova. Na taj način možete učiti nove stvari, zabaviti se svojom glupošću kada otkrijete da ste krivo odgovorili ili jednostavno ponavljati gradivo koje ste učili u školi. Također, možete postavljati vlastita pitanja i tako širiti svoje znanje na druge. A sve to, ali i više možete na našoj platformi kvizovi.srednja.hr

Ovih dana izašao je novi update – sustav notifikacija!

Budući da se još uvijek radi o beta verziji sustava, koji funkcionira izrazito dobro, veseli nas svaki novi update koji napravimo. Od sada ćete dobiti notifikaciju, između ostalog, kada prihvatimo ili odbijemo pitanje koje ste postavili, dobijete novog pratitelja, korisnik kojeg pratite postavi pitanje, kada netko komentira vaše pitanje, kada odgovorite na određeni broj pitanja, i brojne druge stvari. Najbolje da se ulogirate u sustav da provjerite o čemu se sve radi!

Od sada možete vidjeti obavijesti u gorenjm desnom kutu | kvizovi.srednja.hr

Inače, kvizovi.srednja.hr interaktivna je platforma za učenje i razmjenu znanja. Za korištenje sustava potrebno je ulogirati se, ispuniti podatke o obrazovanju i krenuti otkrivati nove stvari. Pitanja su podijeljena prema temama i podtemama, a svako pitanje ima četiri ponuđena odgovora. Nakon što odgovorite na pitanje, sustav vas ocjenjuje s obzirom na to kako su drugi korisnici odgovorili na to isto pitanje te vam se odmah računa ocjena. Svoju ukupnu ocjenu možete vidjeti na vašem profilu u gornjem desnom kutu, a ocjenu s obzirom na temu i podtemu možete vidjeti u odjeljku „Moji odgovori“.

Također, možete sami postavljati pitanja i kreirati teme i podteme. Ako želite stvoriti podtemu samo za vaše prijatelje ili razred (u slučaju da želite na ovaj način učiti gradivo za školu ili faks) možete kreirati privatnu podtemu koju će moći vidjeti samo oni kojima pošaljete link.

Ako se želite bolje upoznati sa sustavom prije nego se ulogirate, pogledajte ovaj video.

Za one koji žele znati više:

Predstavljamo našu novu platformu za učenje – otkrij što ne znaš

32 stvari koje moraš znati o našem novom sustavu za učenje

Evo kako se možeš pripremati za ispit i istovremeno pomoći kolegama

4 načina na koje možeš koristiti naš novi sustav učenja

Sjećate li se najtežeg pitanja s nekog ispita? Provjerite koliko je zapravo teško

Kako postaviti dobro pitanje? Slijedite ovih osam pravila

New year, new me: Kako stvoriti naviku učenja u drugom polugodištu?

Napravili smo veliki update naše platforme za učenje, od sada možete vidjeti tko vas sve prati

Kako učiti kad su zatvorene škole i faksevi? Uputstva za učenike, studente i profesore