Pretraga

Novi ste na TikToku? Ovih 5 stvari vam je potrebno za uspjeh!

A- A+

Već i ptice na grani znaju što je najvažnije za TikTok – super ideje, praćenje trendova i – dobra oprema. Ako imate prve dvije stavke, a nedostaje vam treća – evo članka koji je napisan baš za vas.

Honor X8

Honor X8

1. Ring light

Ring light je tip rasvjete koja se najčešće koristi od strane YouTubera i TikTokera.
Koristi se zato što, kao prvo, umjesto da baca svjetlo ravno na vaše lice, ono raspršuje svjetlost na veće područje i smanjuje odsjaj. Zašto je odsjaj loš? Zato što možete loše izgledati u finalnom videu, a to sigurno ne želite. Drugo, ako stavite kameru u središte prstena možete dobiti dobro osvijetljeni video iz praktički bilo kojeg položaja. Ovisno o tome kakve videe želite snimati trebate odabrati ring light koji će biti najbolji za vam.

2. Stativ za telefon

Pouzdan stativ jedna je od najboljih stvari u koje trebate uložiti kako bi napravili dobre snimke. Kada se koristi stativ, nema zamućenja pokreta već su – i snimke i fotografije – oštre i jasne. Stativ je također odličan i za snimanje autoportreta, savršenih pejzažnih panorama i makro fotografija.

Izdvojeni članak

Pronašli smo mobitel za tinejdžere i studente koji vrijedi svaku kunu

3. Mikrofon

Zvuk je često jedan od najbitnijih aspekata uspješnog videa stoga nije loše opremiti se i s mikrofonom, pogotovo ako planirate snimati vani gdje je puno više pozadinskih šumova i buke. Puno bolje će izgledati pričanje normalnim tonom nego – vikanje u kameru mobitela.

4. Bežične slušalice

Bežične slušalice imaju nekoliko prednosti u odnosu na obične – ne morate uštekavati slušalice u mobitel, nikakvi kablovi ne vise oko lica i jednom riječju – vaš život i snimanje za TikTok postaju mnogo jednostavniji. Odaberite bluetooth bežične slušalice koje su idealne za vaš aktivni stil života.

Honor X8

Honor X8

5. Mobitel

Većina vlogera i TikTokera snima svoje video zapise kamerama pametnih telefona i većina njih radi fantastičan posao. Obzirom da tek počinjete s TikTok karijerom, bitno je da odaberete mobitel koji će vas uspješno pratiti u prvim koracima.

Stoga predlažemo HONOR X8 – moderan, ultra tanak i lagan mobitel koji dolazi s iznimnim foto i video mogućnostima, najsuvremenijom kamerom i snažnim performansama koje nadilaze očekivanja, a sve po – veoma pristupačnoj cijeni od 1.799,00 kuna. HONOR X8 teži samo 177 grama, udobno se uklapa u dlan ruke te ima veliki ekran tako da ćete u svakom trenutku moći vidjeti sve što snimate. Savršen je za fotografe i kreatore u usponu koji vole snimati sadržaj u pokretu i bilježiti posebne trenutke s obitelji i prijateljima. Njegovu recenziju možete pročitati ovdje.

Ovdje pročitajte i zašto je baš HONOR X8 idealan mobitel za tinejdžere i studente.

Novi ste na TikToku? Ovih 5 stvari vam je potrebno za uspjeh!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap