Pretraga

Humanitarna akcija za Kristijana: Pomozimo mu da ozdravi!

A- A+

Budućnost i mladost 19-godišnjeg Kristijana Horvata naglo je počela ovisiti o, po klasičnoj medicini neizlječivoj bolesti, ‘Motor neuron disease’, odnosno bolesti poznatijoj kao ALS. Jedina klinika koja se uspješno bori s ovom bolešću, nalazi se u Kini. Za skupo liječenje, Kristijanu treba 40 tisuća eura pa mu pomozite barem malim prilogom. Kutije za dobrovoljne priloge od jučer do 14. ožujka nalazit će se u blizini blagajni u restoranima 1 i 2 na Savi ili putem računa, čiji broj možete vidjeti na slici.

Svega 19 godina stari Kristijan Horvat dobio je, prema klasičnoj medicini neizliječivu bolest, ‘Motor neuron disease’, ponatiju kao ALS. Međutim jedna bolnica u Kini se uspješno obračunava s ovom bolešću, no za skupi tretman, Kristijanu će trebati 40 tisuća eura. Pomozite barem svojim malim prilogom, koji ćete ubaciti u kutije koje će biti postavljene od 10.-14-3 u restoranima 1 i 2, doma na Savi. Broj računa, na koji također možete donirati svoj prilog je unutar slike.

Akciju prati i podržava studentski odbor Stjepan Radić i uprava studentskog doma.

Kristijan ima samo jednu jedinu želju. To je ozdravljenje. Njegova jedina prepreka je ono što svakodnevno prolazi kroz ljudske ruke, dolazi, nestaje a nažalost vrlo često i odlazi gdje ne treba – novac.

Ne dozvolimo da jedan ljudski život pati i ostavimo trag dobrote onome kome je to najpotrebnije. Pomozimo Kristijanu u borbi za život!!