Pretraga

Provjeri Top pripreme koje ti garantiraju uspjeh na državnoj maturi

A- A+

Maturanti se više ne moraju pribojavati da neće imati vremena ponoviti svo gradivo srednje škole jer su izvrsni i nagrađivani studenti pripremili najopsežnije online pripreme za državnu maturu! Top Matura nudi svim maturantima pristup kvalitetnim i profesionalnim video lekcijama koje možete vidjeti na njihovoj stranici.

top matura

Riječ je o projektu izvrsnih studenata FER-a, PMF-a i FFZG-a | Foto: Top matura

Tko zna bolje objasniti kako izvrsno riješiti ispite državne mature od studenata koji su već samostalno briljirali na prošlogodišnjim ispitima?

Top Matura je projekt izvrsnih studenata FER-a, PMF-a i FFZG-a koji će svoje iskustvo rješavanja mature i predavačka iskustva stečena na fakultetu prenijeti kroz profesionalno urađene pripreme za državnu maturu u formatu video lekcija. Predavači su se pobrinuli da unutar lekcija bude najopsežniji pregled gradiva svih razreda srednje škole, a kvalitetu samih tečaja dopunit će kvizovima za provjeru znanja. Cijena samih tečaja je čak i do 70% povoljnija od konkurencije.

Top Matura se tako naziva s dobrim razlikom jer već sada imaju top rezultate. Prošlogodišnji maturanti prošle su godine imali prosječnu ocjenu 4, a velik broj maturanata zavrijedio je i odličnu ocjenu! Ovi sjajni rezultati ponukali su voditelje Top Mature da garantiraju povrat novca onim polaznicima koji ne polože maturu. Prošle godine Top Matura imala je u svom programu sveukupno 4 tečaja, a ove godine su u svoj program dodali još 4 i tako gotovo pa kompletirali najtraženije predmete za maturante.

Iz kojih predmeta nude pripreme?

Kroz Hrvatski jezik – esej imat ćete pristup svim lektirama koje su obrađene na najopsežniji način na tržištu. Za pojedine lektire je tako opsežno prepričana sva radnja, objašnjen je kontekst u kojem je nastalo djelo, naglašene su glavne poruke i mjesto radnje, a za svakog autora je napravljena njegova biografija.

Hrvatski jezik – teorija nudi preko 250 video lekcija koji pokrivaju sve sfere književnosti, gramatike i pravopisa uz vješto pripremljene kvizove.

Obje razine matematike nudi najopširniji set video lekcija koji prolaze  matematičke probleme svih razreda srednje škole uz najveći izbor riješenih matematičkih primjera.

Paket glavnih predmeta zaokružuje engleski jezik kojim se kroz gramatičke vježbe, rješavanje mature i savjete za esej možete se bez ikakvih problema pripremiti za obje razine najpopularnijeg jezika na državnoj maturi.

Tečajevi iz kemije, fizike i biologije nude najopsežniji pregled teorije i praktičnih zadataka koji je dostupan na tržištu. Svaki od tečajeva ima preko 100 video lekcija kojim se prolaze svo potrebno gradivo za državnu maturu, a ujedno su kroz video lekcije riješeni i pojašnjeni zadatci iz prethodnih matura.

Ako vam nakon lekcija nešto bude nejasno,  pristupnici Top Mature se u bilo kojem trenutku mogu javiti predavačima kako bi im pomogli oko bilo kakvih nejasnoća.

Nakon potresa na području Siska, Gline, Petrinje i okolnih naselja, studenti iz Top mature su se vrlo brzo angažirali oko pomoći unesrećenim maturantima. Do sada su im besplatno podijelili tečaje u vrijednosti od gotovo 500.000 kuna, navode iz Top Mature.

Cijene tečaja Top Mature su trenutno snižene do 15.3., a trenutne cijene ih čine daleko najpovoljnijim tečajem na tržištu. Za više informacija pogledajte stranicu Top Mature, a možete im se obratiti i na njihovoj Facebook stranici.

 

Provjeri Top pripreme koje ti garantiraju uspjeh na državnoj maturi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap