Užas kod Koprivnice: Dječaka (12) pregazio valjak koji je ravnao nogometno igralište

Iz PU koprivničko-križevačke priopćeno je kako je u četvrtak oko 16.30 sati na nogometnom igralištu u Koledincu (u blizini Koprivnice) valjkom, kojeg je vukao traktor, pregaženo 12-godišnje dijete. Valjak je ručno izrađen, a u trenutku nesreće vozač traktora njime je ravnao nogometno igralište. Dječak je dobio teške tjelesne ozlijede.

Screenshot: YouTube

Portal Podravski.hr razgovarao je s vozačem koji je jučer upravljao traktorom i ručno izrađenim valjkom kojim je pregažen 12-godišnji dječak. Prema posljednjim saznanjima dječaku je stradala jetra te ima ozljedu glave.

Cesta odnijela još jedan mladi život: U stravičnoj nesreći poginuo 21-godišnjak

Kako je ispričao vozač Ljubomir Ivanček za Podravski.hr, valjkom priključenim na traktor ravnao je nogometni teren, a za njim je hodao 12-godišnjak. Pozvao ga je na traktor i kaže – dječak je sretno pristao. Zatim je na igralište došao drugi dječak, pa je 12-godišnjak sišao s traktora da bi se igrao s njim.

U jednom trenutku drugi dječak je počeo, dodaje Ivanček, mahati rukama. Vozač je, tvrdi, odmah sam zaustavio traktor, sišao i ugledao dječaka ispod valjka.

– Brzo sam nazvao sina da dođe autom, a ja sam ga onda u 20-ak minuta prevezao u koprivničku bolnicu, navodi Ivanček prenosi Podravski.hr, koji je još vidno u šoku zbog stradavanja dječaka, čiju obitelj dobro poznaje.

Otac dječaka, Antun Horvat, za spomenuti je portal rekao kako se dječak nalazi u Klaićevoj bolnici u Zagrebu i kako je prema posljednjim informacijama u stabilnom je stanju.

Odgovori